Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok megkérné a kezeteket?
Hát én tuti igent mondanék. Erre mondjuk elég kicsi az esély, mert már 7 éve házasok vagyunk. :P
Szerintem ha úgy érzed, hogy ettől komolyabb lesz a kapcsolat, akkor nyugodtan mondj igent. Ez még nem kötelez semmire, de mégis komolyabb kapcsolatot feltételez. Arra viszont nyomatékosan felhívnám a figyelmedet, hogy a tanulást ne hanyagold! Egy kapcsolatra sem lehet olyan szinten építeni, hogy majd ő dolgozik és nekem nem kell. Bármikor tönkremehet a kapcsolat vagy elég egy szimpla baleset és ott leszel/lesztek ahol a part szakad. Munkatapasztalat nélkül, végzettség nélkül véged van hosszútávon.
Kedves Kérdező!
Meg tudnád fogalmazni, mit jelentene számodra az eljegyzés? Mit feltételez rólad vagy mire kötelez téged, és mire a párodat? Miben lenne más a kapcsolatotok?
Véleményem? Csináld csak.Minden 16 éves érettebnek hiszi magát a koránál,közben meg egy naiv kislány vagy még.
tudom,hogy érkezhet 150 hozzászólás is,te egyiket sem fogod átgondolni mert azt hiszed 16 évesen olyan érett és bölcs vagy,hogy mindenki más idióta csak te vagy az értelmes.
Tipikusönfejű kamasz,házasodni meg felnőttkenek kéne. Viszont jóhír,hogy lehet villogni a diszkóóóba a barátnőknek a karikagyűrűvel:D:D
Majd néhány év mulvgondolj vissza erre,esetleg olvasd el a hozzászólásaid és röhögni fogsz magadon
mennyi ideje vagytok együtt?
És írtad, hogy nagy esélyed van a diplomára..hát...asszem 2 év mólva már elég szigorú lesz a rendszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!