Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek hozzá menjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hozzá menjek?

Figyelt kérdés
Már eljegyzett a párom évekkel ezelőtt, akkor még hozzá mentem volna, de mostmár másképp gondolom. Házasság ellenes vagyok, nem értek egyet az egésszel és ennek fejébe még azt mondta a párom, akinek már volt egy házassága, hogy őt nem érdekli meg nem szeretne nagy felhajtást meg nagy lagzit mert hogy neki már volt... Nekem ez nagyon rosszul esett ez után mondtam neki h nem is akarok már hozzá menni... Ez annyira megalázó volt, én szeretem őt meg ő iis engem, de nemtudom mi legyen igy. Nem akarok második lenni, inkább vagyok az 1000dik barátnője de igy nem akarok hozzá menni.
2010. dec. 21. 14:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam ki a leírásodból, hogy fel vagy háborodva, amiért nem lesz csili-vili esküvőd 1 milláért..valahol megértem a párodat..egyszer már ráköltött egy csomó pénzt erre és válás lett a vége, már megjött ebből a nagy házasság dologból. Kár lenne ez miatt otthagyni, csak mert te így gondolod.

Nekem kis éttermi vacsorás esküvőm volt 5 fővel és nem bántam meg. Én sem akartam nagy felhajtást.

2010. dec. 21. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Miért kéne neki lemondani a szép, 5 főnél több vendéget számláló esküvőről (amellett, hogy egyáltalán nem akarja, mint azt fenn írta)?

A párkapcsolat nem arról szól, hogy az egyik fél ráerőszakolja az akaratát a másikra és csak az és csak úgy történhet, ahogy ő mondja.

A párkapcsolat és a házasság is arról szól, hogy KOMPROMISSZUMOT kötnek a felek. nem kell 50-100 fős esküvőt tartani, de nem is kell két tanúval odaállni, ha ez lenne a kérdező óhaja. A ffi is alkalmazkodhat kicsit. Nem a nő hibája, hogy ő egyszer már rosszul választott és elcseszte. Az a ffi hibája (meg az ex-feleségé). Ezért kéne a kérdezőnek "bűnhődnie"? nem hiszem. Ez eléggé szegényes felfogás.

2010. dec. 21. 15:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, jókat irtatok elgondolkodtam rajtuk :)

Én nem akarok több millás esküvőt, nem is lenne rá pénz...

nem felháborodva vagyok hanem megbántva, ez amit mondott rosszul esett

2010. dec. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!