Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek hozzá menjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hozzá menjek?

Figyelt kérdés
Már eljegyzett a párom évekkel ezelőtt, akkor még hozzá mentem volna, de mostmár másképp gondolom. Házasság ellenes vagyok, nem értek egyet az egésszel és ennek fejébe még azt mondta a párom, akinek már volt egy házassága, hogy őt nem érdekli meg nem szeretne nagy felhajtást meg nagy lagzit mert hogy neki már volt... Nekem ez nagyon rosszul esett ez után mondtam neki h nem is akarok már hozzá menni... Ez annyira megalázó volt, én szeretem őt meg ő iis engem, de nemtudom mi legyen igy. Nem akarok második lenni, inkább vagyok az 1000dik barátnője de igy nem akarok hozzá menni.
2010. dec. 21. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt nem érzed, hanem idegenektől kell megkérdezned akkor inkább ne.
2010. dec. 21. 14:10
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg tőlünk várod a választ?

A Te életed a Te döntésed!!!

2010. dec. 21. 14:13
 3/13 anonim ***** válasza:

Engem inkább az lep meg,hogy sors döntő kérdésben amikor az ember élte gyökeresen megváltozik sok idegentől kell megkérdezni,hogy mit tegyen..

Vagy tudod a választ vagy nem..Ha nem tudod akkor ne menj hozzá...Ha meg hozzá akarsz menni akkor tedd meg..de ne 15 idegen válasz adja meg a döntésedet...

2010. dec. 21. 14:14
 4/13 A kérdező kommentje:

akkor bocsánat rosszul fogalmaztam..

Ti mit tennétek a helyemben? én ugy döntöttem hogy egyenlőre nem

2010. dec. 21. 14:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem se fontos a papír
2010. dec. 21. 14:17
 6/13 A kérdező kommentje:
én ugy gondolom hogy papirok nélkül is ugyanugy lehet szeretni valakit köszi a válaszokat
2010. dec. 21. 14:18
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Igazából nem értem a problémát. Azt írod, házasságellenes vagy, nem értesz egyet vele. Oké. A párod azt mondja, hogy ő nem akar nagy felhajtást, ezen meg besértődsz?? Ellentmondó.
2010. dec. 21. 14:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Nálunk inkább a párom szeretne összeházasodni majd a jövőben,de egyikünknek sem olyan fontos.

Engem abszolút nem érdekel a papír meg,hogy más mit gondol.

Mi ígyis-úgyis szeretjük egymást,minek a nagy felhajtás.

A párod meg lehetett volna tapintatsabb,mert attól,hogy "neki már volt"esküvője,neked még nem és ezt mindenképp számításba kellene vennie...

21/L

2010. dec. 21. 14:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Az esküvő még akkor is az egyetlen az ember életében, ha már volt... Tehát ha nem HAJLANDÓ így kezelni azt az esküvőt, ami a tied is, akkor nem érett rá.
2010. dec. 21. 14:30
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

akkor ti nem vagytok jegyesek, csak kaptál egy szép gyűrűt. A jegyesség a házasság előszobája, de mindketten ellene vagytok. Nem gond, csak ne keverjük a szezont a fazonnal :)

Nem kötelező házasodni. Inkább ne házasodjatok, ha nem felelőséggel és nem komoly elszánással teszitek.

Szerintem neked inkább az esik rosszul, hogy úgy érzed, hogy nem szeret eléggé. Szeretted volna, ha ő "hajt" az esküvőre (mert abban a szerelmét és elkötelezettségét látnád - jogosan, mert ezt jelenti a papír), és szeretted volna TE azt mondani, hogy nem kell az esküvő, meg a felhajtás, ő meg "megelőzött". És igy most úgy érzed, hogy te nem érsz annyit, nem szeret téged annyira, hogy _akár_ az életét is hozzád kötné (mégha te ezt nem is akarod és várod el).

Ciki :(

A gond az, hogy nem lehet innen kívülről megmondani, hogy az aggodalmad és a fájdalmad jogos-e, és tényleg azért mondta-e, mert valójában a lelkében tényleg nem ér ennyit ez a kapcsolat, vagy azért mondta, mert utálja az esküvőt.

Megjegyzem: a házasság nem egyenlő az esküvővel. Ahogy az élet sem a születésnappal.

Lehet valakinek úgy baja a születésnappal, hogy közben élvezi az életet, és teljesen más az, amikor valaki magát az életet utálja.

A kérdés, hogy a párod az "életet" vagy a "szülinapot" utálja :/

2010. dec. 21. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!