Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hozzá menjek?
Tényleg tőlünk várod a választ?
A Te életed a Te döntésed!!!
Engem inkább az lep meg,hogy sors döntő kérdésben amikor az ember élte gyökeresen megváltozik sok idegentől kell megkérdezni,hogy mit tegyen..
Vagy tudod a választ vagy nem..Ha nem tudod akkor ne menj hozzá...Ha meg hozzá akarsz menni akkor tedd meg..de ne 15 idegen válasz adja meg a döntésedet...
akkor bocsánat rosszul fogalmaztam..
Ti mit tennétek a helyemben? én ugy döntöttem hogy egyenlőre nem
Nálunk inkább a párom szeretne összeházasodni majd a jövőben,de egyikünknek sem olyan fontos.
Engem abszolút nem érdekel a papír meg,hogy más mit gondol.
Mi ígyis-úgyis szeretjük egymást,minek a nagy felhajtás.
A párod meg lehetett volna tapintatsabb,mert attól,hogy "neki már volt"esküvője,neked még nem és ezt mindenképp számításba kellene vennie...
21/L
akkor ti nem vagytok jegyesek, csak kaptál egy szép gyűrűt. A jegyesség a házasság előszobája, de mindketten ellene vagytok. Nem gond, csak ne keverjük a szezont a fazonnal :)
Nem kötelező házasodni. Inkább ne házasodjatok, ha nem felelőséggel és nem komoly elszánással teszitek.
Szerintem neked inkább az esik rosszul, hogy úgy érzed, hogy nem szeret eléggé. Szeretted volna, ha ő "hajt" az esküvőre (mert abban a szerelmét és elkötelezettségét látnád - jogosan, mert ezt jelenti a papír), és szeretted volna TE azt mondani, hogy nem kell az esküvő, meg a felhajtás, ő meg "megelőzött". És igy most úgy érzed, hogy te nem érsz annyit, nem szeret téged annyira, hogy _akár_ az életét is hozzád kötné (mégha te ezt nem is akarod és várod el).
Ciki :(
A gond az, hogy nem lehet innen kívülről megmondani, hogy az aggodalmad és a fájdalmad jogos-e, és tényleg azért mondta-e, mert valójában a lelkében tényleg nem ér ennyit ez a kapcsolat, vagy azért mondta, mert utálja az esküvőt.
Megjegyzem: a házasság nem egyenlő az esküvővel. Ahogy az élet sem a születésnappal.
Lehet valakinek úgy baja a születésnappal, hogy közben élvezi az életet, és teljesen más az, amikor valaki magát az életet utálja.
A kérdés, hogy a párod az "életet" vagy a "szülinapot" utálja :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!