Szakítottam a párommal délután, belement, mégis hív, hogy menjek hozzá, legyek vele. Hogyan kezeljem? Ő akarta ezt a szakítást. Miért csinálja mégis?
Nem fog semmi sem változni ha visszamész hozzá!
Légy erős és most csak magaddal törődj!Azért akar vissza szerezni mert nem akar egyedül maradni.Még ha rossz is a kapcsolatotok akkor is van valakije.NEM EZ NEM ELÉG!!!!!Ne őt nézd hanem magadat!Ami most neked a legjobb!És az tuti nem az,hogy újra vele légy és ebben a semmit mondó kapcsolatban!
se vele,se nélküle... gondolom a párod vhol szeret,csak nem tudja kimutatni. ha vele vagy nem jó,ha nem vagy vele hiányzol...
Mindkettőtöknek jobb lesz így,ha szakítottatok... nehéz lesz de muszály
Biztos fog még keresni, de légy erős.
A párommal ugyanez volt, még meg is vert, mert"felidegesítették melóban", semmi nem volt már jó, csak nagyon szerettem. Elcuccoltam, itt állt a házunk előtt fél éjszakákat, nem evett napokig, teljesen odavolt, hogy mennyire rossz nélkülem.
Elutaztam, rá 2-3 hétre már volt csaja, azóta is együtt vannak.
Na, rohadtul fontos lehettem Neki.
Ne menj vissza, meglátod sokkal boldogabb leszel máskor, mással!
Nálunk is ez volt a helyzet! 3x jöttünk össze, de mindig csak rosszabb és rosszabb volt! Mindig reménykedtem hogy majd jobb lesz. De sose lett jobb, jó persze voltak jó pillanatok is, de több volt a rossz mint a jó. Elhagytam. Levágott egy hatalmas nagy hisztit, kiabált stb.
Erre két hét múlva megtudtam hogy már más lánnyal van! Szerinted?
Hagyd el a p*csába. Ez sose lesz jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!