Mit csinálhatnék? Hívjam fel? Vagy menjek át hozzá én és lepjem meg? Lehet, nem is szeret?
A barátommal tegnap kicsit összekaptunk... én kezdtem.
Már elég régóta vitázunk a semmin...
és Ő már besokalt, tegnap még ugy volt hogy ma is találkozunk, de azt mondta hogy ha ma nem akar találkozni, mert tudja hogy a tegnapi nap után vitatkozni fogunk, és ő nem erre van kitalálva. És egy vidám együtt töltött boldog napra vágyik.
Én találkozni akarok vele:(
Mert látni akarom, és vele akarom tölteni a napot.
Szerintem kicsit elege lehet most, nem valami jó jel, hogy nem akar találkozni.
Inkább bizonyíts neki, hogy nem állandóan csak a viták mennek, hanem tudtok ti értelmesen is együtt tölteni némi szabadidőt.
Szegénykém :(
Nehéz lesz,de ma hagyd,kicsit őis lenyugszik és étgondolja a dolgokat,mint ahogy teis.
Ha azt mondta,hogy ma ne akkor neis,mert tényleg vita lesz.Gondolj bele,te nem akarsz ma vele találkozni őmeg átjönn.
Hagyd a kedélyeket lenyugodni.
És utána változtassatok mind a ketten,mert ez így nem kapcsolat,minden kapcsolatban vannak vitát,de azt kezelni kell tudni.Változtass.Gondold át,min mennek a viták?
Van valami oka?Esetleg feszültek vagytok valami miatt?
Vizsga,munka,családi okos stb..??
Ha átgondoltad őket,kérdezd meg magadtól:
"igazán szeretem?"
És az első gondolat ami eszedbe jut,ne arra gondolj,hogy mit kéne mondanod,hanem,hogy mit érzel.:)
Remélem kibékültök és sok szép időt fogtok még eggyütt tölteni.Kitartás.
elmentem hozzá, nem tudott róla hogy átmegyek... nem volt otthon senki, hiába csöngettem, hivtam a vezetékest, kiabáltam. semmi.
A telefonja ki volt kapcsolva, aztán elindultam vissza haza.
Utközben bekapcsolta a teloját (tudtam hogy nem tartja sokáig kikapcsolva, nem bírja ki, hogy ne adjon hirt magáról) és beszéltünk,mondta is hogy nincs otthon, mondom tudom.
Mondta hogy keresztmuterjáéknál van a családdal együtt.
Aztán mondtam neki, hogy majd keres ha akar, és letettem.
Mondta hogy egy picit haragszik rám a tegnapi hisztim miatt, mert már unja.
Szóval hagyom, hogy lehiggadjon, majd keres ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!