Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz?
Szerintem ne dönts elhamarkodottam,előbb élj vele ,ismerd meg jobban,lakjatok közösen albiban vagy valamelyik szülőnél,mert lakva ismered ki a legjobban,rigolyáit,szokásait stb.. és ha minimum egy-két év együttélés alatt is úgy gondolod,hogy minden oké,akkor lehet szó eljegyzésről szerintem.
Sok sikert!
az semmit nem jelent,hogy 10 éve ismered,hosszan összezárva gondolom nem éltetek együtt,vehetsz neki gyűrűt,de NE! eljegyzés céljából,hanem szerelmed jeléül,ebből sejtheti,hogy később komolyabbak lennének a szándékaid.
De szerintem ez teljesen korai.
Nem az, hogy gáz - korai!
Előbb valóban költözzetek össze, nem is gondolnád, mi minden kiderül a másikról 1-2 év együttélés alatt! Aztán ha akkor is minden szép, akkor jegyezd el, de akkor már vedd is el.
Engem a férjem három hónap után jegyzett el, pont ma két éve. Akkor én 19 voltam ő húsz. Azóta van egy kisbabánk és nagyon boldogok vagyunk.
Miért ne. Ha te úgy érzed Ő az, akit feleségednek, gyermekeid anyjának akarsz, próbáld meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!