Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adnád át az eljegyzési gyűrűt?
attól függ mennyire családcentrikus
én nem örülnék ha családi program lenne belőle,de sokan vannak akik ragaszkodnak a családi ceremóniához (apától elkérés stb)
te tudod ő milyen
Sokkal szebb,ha a szülők előtt húzzátok fel mindketten a gyűrűket,még akkor is,ha nem tartotok külön eljegyzési ünnepséget.
Ha csak neki veszel kövesgyűrűt,az nem eljegyzési gyűrű. Ezt csak Amerikában szokták annak nevezni. Magyar szokás szerint a karikagyűrűk számítanak eljegyzési gyűrűknek. A köves csak kísérőgyűrű.
első vagyok
nekem mi tetszene?
ha spontán jutna eszébe,csak ugy gyűrű minden flanc nélkül,majd utána együtt veszünk gyűrűt,kettő,egyformát (remélem elég egyértelműen fejeztem már ki többször páromnak ezt a "nemkellmeglepigyűrű meg semmi extra" dolgot)
van barátnőm,aki akkora eljegyzési bulit tartott h más esküvőre nem hiv ennyi embert..
de ki milyen...
TI is jobban fogjátok magatokat érezni édesanyátok előtt,
dupla öröm lesz.Ez régen is a szülök előtt történt.Előre
gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!