Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit érdemel az a bűnös, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érdemel az a bűnös, aki nem jegyzi el a barátnőjét, pedig őneki már minden vágya, hogy menyasszony legyen?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mindene megvan, minden vágya teljesítve van, körül van rajongva és ő mégsem teljesíti legnagyobb álmomat, hogy menyasszony lehessek, az Ő menyasszonya. Ha ő ilyenre vágyna, biztosan nem kínoznám tovább, mert szeretem és azt szeretném ha boldog lenne. Velem tervezi az eljövendő életét, több éve együtt vagyunk, mégis ilyen szívtelen. Mit érdemel ezért?
2010. nov. 8. 19:45
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
90%

A szex és NY az egyik kedvenc sorozatod? Mert annak a rajongói között vannak iylenek, mint te. Ha még nem láttad, biztos tetszene...

Vagy már volt nős, vagy nem akar szimplán elvenni, vagy egyáltalán nem akar házasodni. Az egésznek semmi értelme sincs, főleg, hogy az élettársi viszony is ugyanolyan jogokkal jár újabban. És ha csak azért mennél bele ilyen dologba, akkor elég kevés önbecsülésed van. Neki nem. Mit érdemel ezért...?! Te mit érdemelsz az ilyen hisztizésért inkább... Ja és ha sokat szorongatod a tökeit a témával, ki leszel rakva elég rövid távon. Inkább élvezd az életet, örülj neki, hogy van valakid, akit szeretsz és viszontszeret. Ezen egy hülye papír csak ronthat. És szegényt már eleve sajnálom, mert ha megkéri a kezed végül, előre látom, milyen patáliát fogsz csinálni a szervezésből is...

2010. nov. 8. 20:20
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
Az hatalmas problema, hogy van olyan dolog, amit nem tudtok megbeszelni. Emiatt kellene megkerdojelezned a kapcsolatotokat elsosorban. Mi az, hogy nem akar rola beszelni? Figyelj, ha rakerdezel, van igen meg nem. Az idodet huzza. Unokatesom ugyanigy volt mar 3 lannyal. Mindegyiknek 4-5 evig udvarolt, amint komolyan feljott az eskuvo tema, lelepett. Ha ilyenrol nem lehet beszelni valakivel, akkor milyen kapcsolat ez? Nemet is mondhat, de legalabb legyen oszinte es ne huzza az idotoket. Igenis fel kell ezt neki hoznod! Ezt csak ti egyutt tudjatok megoldani! Nem sok ertelme van a kapcsolatotoknak, ha meg ennyirol sem tudtok beszelni. El nem tudom kepzelni, hogy ez milyen parkapcsolat. Foleg ennyi eves korban igy reagalni, nem normalis.
2010. nov. 8. 20:23
 23/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez most nagyon jól esne, de megértem, hogy páromnak még nem. Azért zavar, mert 5 éve együtt vagyunk, de nem teszem szóvá, nem akarok hisztis lenni. (szóba szoktam hozni néha, hátha elfelejtette :D )
2010. nov. 8. 20:24
 24/55 anonim ***** válasza:
91%

Én megértelek. Én is pont ebben a cipőben járok. Mondjuk köztünk van kommunikáció erről.

Én nem árultam zsákba macskát mikor megismerkedtünk. Közöltem, hogy nem kapcsolatot akarok, hanem házasságot. Ezzel kilőttem az összes ilyen hülyeséget amivel az előttem hozzászólók jöttek, hogy jaj még nem érett meg az esküvőre meg ilyenek... ha valaki arra megérett, hogy meghúzzon egy csajt, az legyen érett arra is hogy felelősséget vállal egy családért.

Nem kell elbagatelizálni a dolgokat, azért mert egy ocsmány romlott szexista társadalomban élünk.

Nem azt mondom hogy legyen mindenki szent, de az igéretek legyenek betartva. Én már 3 éve várom, hogy megtegye amit megígért.

Szóval ha köztetek is volt egy kimondott vagy kimondatlan fogadalom arra irányultan, hogy nem egy kapcsolatocskát szeretnétek a sok közé, hanem házasságot, családot... akkor szerintem állj a sarkadra és kérd ami megillet. Ha nem hajlandó rá, legalább derüljön ki minél hamarabb, hogy megtalálhasd az igazit. Egy olyan pipogya tökkel nem kell foglalkozni, aki még nem érett meg a házasságra, az olyan még gyerek és az anyja szoknyája alá való, nem egy asszony mellé.

2010. nov. 8. 20:24
 25/55 anonim ***** válasza:
70%

Én nő létemre sem értem, miért fontos ez a nőknek.

Egyébként mikor megláttam a kérdést, és a kifejtést még nem olvastam el, azt hittem, egy pasi tette fel a kérdést, és szarkasztikus. De nem. Ez így szomorú.

Szerelmes vagy a párodba? Vagy csak a mennyasszonyi lét gondolatába?

2010. nov. 8. 20:26
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy olyan barátnőt érdemel, akinek nem a gyűrű, az esküvő körüli felhajtás és a házassági papír a fontos, hanem az, hogy boldogan éljenek.
2010. nov. 8. 20:28
 27/55 anonim ***** válasza:
80%
Az rendben van, hogy nem húszon évesek vagytok, de csak 3 éve vagytok együtt.... és máris azt mondod az eskűvői téma már bedöglött...hát nem is tudom. Ez az amitől a legtöbb férfi tart. 3 éves sincsen a kapcsolat, de már a nő a házasságról fecseg???:) Erről nem a párod tehet, hogy csak most sikerült találkoznotok, és mivel ő azért mégiscsak férfi kevés még ez a 3 év, hogy elhatározza magát....
2010. nov. 8. 20:32
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetni nem tudtok ilyen fontos témnáról, mint az esküvő, de mindenáron hozzá akarsz menni, csak hogy te is férjnél legyél, mint a barátnőid? Ennyire nem kell a csordát követni, nem a mindenáron való életcél az esküvő. Mint egy kislány...
2010. nov. 8. 20:38
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
20:28 nak pedig teljesen igaza van! Az előtte azólónak meg annyit, hogy nem mindig úgy alakul az élet ahogy tervezzük. Mert TE megmondtad neki a kapcsolat elején, hogy házasságot akarsz még nem köteles téged elvenni, főleg ha már esetleg nem is érez úgy ahogy az elején mikor bele ment ebbe. ahogyan komoly kapcsolatot sem úgy alakítunk ki hogy az elején megmondjuk nekem ez kell és ennyi. Alakulnak a dolgok maguktól és igenis, ha ő 3 év után nem érzi azt hogy téged el kéne vennie, pedig te megmondtad az elején hogy ezt akarod akkor vagy nem is fog, vagy pedig majd akkor ha ő is akarja! Ez két ember közös döntése és boldogsága. A férfi ha úgy érzi megkéri a kezed, Te pedig igent mondasz ha úgy érzed! Esetleg így lesz boldog egy házasság nem pedig az akaratossággal és önzéssel!
2010. nov. 8. 20:39
 30/55 anonim ***** válasza:
100%
Annyira iszonyatosan szánalmasak az ilyen nők, akik mindenáron arra hajtanak hogy magukhoz láncoljanak egy férfit...Én sose hajtottam erre. És eljegyeztek (a párom ragaszkodott hozzá, nem én). Ilyen hozzáállással titeket sose fognak.
2010. nov. 8. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!