Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemel az a bűnös, aki nem jegyzi el a barátnőjét, pedig őneki már minden vágya, hogy menyasszony legyen?

A szex és NY az egyik kedvenc sorozatod? Mert annak a rajongói között vannak iylenek, mint te. Ha még nem láttad, biztos tetszene...
Vagy már volt nős, vagy nem akar szimplán elvenni, vagy egyáltalán nem akar házasodni. Az egésznek semmi értelme sincs, főleg, hogy az élettársi viszony is ugyanolyan jogokkal jár újabban. És ha csak azért mennél bele ilyen dologba, akkor elég kevés önbecsülésed van. Neki nem. Mit érdemel ezért...?! Te mit érdemelsz az ilyen hisztizésért inkább... Ja és ha sokat szorongatod a tökeit a témával, ki leszel rakva elég rövid távon. Inkább élvezd az életet, örülj neki, hogy van valakid, akit szeretsz és viszontszeret. Ezen egy hülye papír csak ronthat. És szegényt már eleve sajnálom, mert ha megkéri a kezed végül, előre látom, milyen patáliát fogsz csinálni a szervezésből is...

Én megértelek. Én is pont ebben a cipőben járok. Mondjuk köztünk van kommunikáció erről.
Én nem árultam zsákba macskát mikor megismerkedtünk. Közöltem, hogy nem kapcsolatot akarok, hanem házasságot. Ezzel kilőttem az összes ilyen hülyeséget amivel az előttem hozzászólók jöttek, hogy jaj még nem érett meg az esküvőre meg ilyenek... ha valaki arra megérett, hogy meghúzzon egy csajt, az legyen érett arra is hogy felelősséget vállal egy családért.
Nem kell elbagatelizálni a dolgokat, azért mert egy ocsmány romlott szexista társadalomban élünk.
Nem azt mondom hogy legyen mindenki szent, de az igéretek legyenek betartva. Én már 3 éve várom, hogy megtegye amit megígért.
Szóval ha köztetek is volt egy kimondott vagy kimondatlan fogadalom arra irányultan, hogy nem egy kapcsolatocskát szeretnétek a sok közé, hanem házasságot, családot... akkor szerintem állj a sarkadra és kérd ami megillet. Ha nem hajlandó rá, legalább derüljön ki minél hamarabb, hogy megtalálhasd az igazit. Egy olyan pipogya tökkel nem kell foglalkozni, aki még nem érett meg a házasságra, az olyan még gyerek és az anyja szoknyája alá való, nem egy asszony mellé.

Én nő létemre sem értem, miért fontos ez a nőknek.
Egyébként mikor megláttam a kérdést, és a kifejtést még nem olvastam el, azt hittem, egy pasi tette fel a kérdést, és szarkasztikus. De nem. Ez így szomorú.
Szerelmes vagy a párodba? Vagy csak a mennyasszonyi lét gondolatába?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!