Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi értelme az eljegyzésnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme az eljegyzésnek, ha aztán soha nem lesz esküvő?

Figyelt kérdés
Van, aki nem akar házasodni, csak jegyben járni, de ennek mégis mi értelme van? Engem megkért a párom és még azon a héten megnéztünk egy helyszínt az esküvőre.
jan. 23. 14:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
9%
Jaja a feleség már olyan öregesen hangzik.
jan. 23. 16:57
 22/29 anonim ***** válasza:
87%
Szívatni a nőt, hitegetni.
jan. 23. 17:11
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ideiglenesen el lehet vele hallgattatni a nőt.
jan. 23. 18:13
 24/29 anonim ***** válasza:
20%
Az, hogy a nő végre villogtathatja, hogy "na, mos' mán én is GYŰRŰS MENYASSZONY vagyok, mint a Zsuzsika meg a Petra, én is elértem valamit". Az okos férfi meg újabban ezzel váltja ki a házasságot: az egyszerűbb nőknél ez is megteszi, mert lehet vele Instán villogni, de ha a férfi mégis tovább akar lépni, nincs annyi jogi herce-hurca és nem viszi a nő a teljes vagyont.
jan. 23. 20:08
 25/29 anonim ***** válasza:
Akkor még előtted van a válás...
jan. 23. 20:54
 26/29 anonim ***** válasza:

#20 Amúgy tényleg így van! :-)

#14 vagyok

jan. 24. 08:57
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vagyont visz az asszonyka váláskor, ne haragudj? Arra gondolsz, amit hozott meg amit közösen raktak össze a házasság alatt? Nyilván nem fog egy bőrönddel továbbállni.
jan. 24. 09:29
 28/29 anonim ***** válasza:
74%

Hú mennyi rosszindulatú komment :D

Tavaly volt nálunk eljegyzés, még nem tudjuk hol és mikor lesz “esküvő” (mondjuk mi eleve azt tervezzük hogy bemegyünk a hivatalba aláírni aztán kész, max a 4 szülőt hívjuk meg)

Nem mindenkinek sürgős, ennyi 🤷‍♀️ mi nem akarunk gyereket, vallásosak se vagyunk hogy ilyen okból legyen fontos, szóval nem kell rohannunk sehova.

jan. 24. 09:38
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, mégis belemennek az emberek.
jan. 24. 23:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!