Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi értelme az eljegyzésnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme az eljegyzésnek, ha aztán soha nem lesz esküvő?

Figyelt kérdés
Van, aki nem akar házasodni, csak jegyben járni, de ennek mégis mi értelme van? Engem megkért a párom és még azon a héten megnéztünk egy helyszínt az esküvőre.
jan. 23. 14:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
Nálam ugyanígy volt. Eljegyzés megvolt, aztán csak az időhúzás... Mondanom se kell, nem vagyunk már eljegyezve.
jan. 23. 15:32
 12/29 anonim ***** válasza:
6%
A no fosik hogy a ferfi le lep ezert gyors magahoz akarja lancolni.
jan. 23. 15:38
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
A férfi fosik, hogy a nő lelép és nem lesz se puna, se ebéd, inkább vesz egy gyűrűt, azzal egy időre hátha elaltatja ezt a kérdést.
jan. 23. 15:40
 14/29 anonim ***** válasza:
53%

Mert nekik úgy jó?

Semmi értelme az ilyen kérdéseknek.

jan. 23. 15:59
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Mert akkor a nő legalább 1 évig csendben van.
jan. 23. 16:00
 16/29 anonim ***** válasza:
#10 Ez hogy van? Én meg már nőként több házassági ajánlatot visszautasítottam.
jan. 23. 16:05
 17/29 A kérdező kommentje:
15. Már hogy lenne csendben? :D Gondolom nem egy évvel később jut eszébe elkezdeni szervezni :D
jan. 23. 16:05
 18/29 anonim ***** válasza:
53%

#17.

De. Akár 1 évig is.

Ha van esze, akkor augusztus végén eljegyzi, és csak következő év nyarára tervezik meg.

A készülődés tervezés mind visszamondható.

És akár egy évig nyugodtan élhet a pasi, nem kell azonnal esküvő is, nem mindenhol van eljegyzés után még abban az évben esküvő is.

Aztán 1 év alatt keres más valakit.

És talán a gyűrűt is visszakapja amit vett, mert a nők sok esetben visszadobják szakításkor.

jan. 23. 16:10
 19/29 A kérdező kommentje:
Uhh ez jogos erre nem gondoltam
jan. 23. 16:20
 20/29 anonim ***** válasza:
10%
Mondjuk, mert jobb menyasszonynak lenni, mint feleségnek?! :D
jan. 23. 16:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!