Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek honnan érdemes el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek honnan érdemes el jegyzési gyűrűt venni? Max 800 ezerig .

Figyelt kérdés

szept. 29. 15:28
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
32%
Persze már jön az hogy a nőknek nem számít a pénz sírásuk és nekik akár fűszálból is lehetne a gyűrű. Mekkora álszentek vagytok már.
szept. 29. 22:10
 22/37 anonim ***** válasza:
31%

Ha valaki ilyen intelligenciával bír, mint te, hogy nem tud utánanézni, hol kell különleges eljegyzési gyűrűt venni és ilyen gyatra a helyesírása, mint a tiéd, nekem akkor se kellene, ha 8 millát akarna gyűrűre költeni.

21-es!

Szerintem az nem álszentség, ha sokan úgy érzik, hogy nem szívesen hordanának ilyen drága ékszert. Egyrészt manapság ettől sokkal kevesebbért is levágnák az ujjadat gyűrűstől, másrészt a fene se akarna azon aggódni folyamatosan, hogy mikor hagyom el. Ezt a pénzt költse egy fantasztikus nyaralásra, ahol majd igen, akár egy fűszálból is köthet gyűrűt az ujjamra, bár nem én írtam, de én is így gondolom. Az élmények sokkal sokkal többet érnek, mint a tárgyak.

szept. 30. 04:54
 23/37 A kérdező kommentje:
22es . Neked ilyenkor mi fáj?
szept. 30. 05:50
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
Francot érdemli. De ha már ennyi a büdzséd rá, miért nem csináltatsz neki méretre egy ékszerésszel és az akkor egyedi is.
okt. 2. 17:13
 25/37 anonim ***** válasza:
72%
Ha van 800e forintod gyűrüre, akkor ülj be a kocsiba, vagy a vonatra, gyere fel a Westenbe, és járd végig az ékszerboltokat. Ott majd segítenek neked. Van 6-7 ékszerbolt, felső határ a csillagos ég.
okt. 2. 17:44
 26/37 A kérdező kommentje:
Voltam a westenbe de enyiért nem árulnak gyűrűt .Max csináltatni tudnak.
okt. 2. 20:01
 27/37 anonim ***** válasza:
AliExpress.
okt. 2. 21:28
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire csórók vagytok? 🤭
okt. 2. 22:42
 29/37 anonim ***** válasza:

26

Hát akkor csináltass. Platina, gyémánt.

De neten is találsz akár: [link]

okt. 3. 11:52
 30/37 anonim ***** válasza:

Nagyot csalódnék, ha megtudnám, hogy a párom annyira sem ismer hogy tudja, sosem hordanék ilyen drága èkszert, ezért felesleges ilyen sokat költeni rá. Aki szeret, nem ezért teszi.

Egyébként, előbb érdemes lenne megtanulnod írni, utàna házasodni.

okt. 3. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!