Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Még mindig divat hogy mielőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig divat hogy mielőtt megkérik a lány kezét előtte “elkérik” az apjától?

Figyelt kérdés

Tervezem megkérni a párom kezét de ezzel nem vagyok tisztában

Illetve ha veszek egy eljegyzési gyűrűt neki akkor nekem is kell hordani a párját (ha párban adják?) vagy nem és csak amit az esküvőn huzunk egymás ujjára azt kell hordanom?

júl. 29. 16:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Miért, nem oda megy vissza a csaj?...
júl. 30. 07:56
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem :)
júl. 30. 08:04
 13/21 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem borzasztó gáz. De elvileg manapság is sokan csinálják sajnos.

N

júl. 30. 10:46
 14/21 anonim ***** válasza:
41%

Na kérdező: ha apuka nemet mondd, akkor mit csinálsz? 😁😉

Bár, hogyha a vőlegényem az apámtól kérte volna el a kezemet, nem kellett volna gyűrűn gondolkoznia, mert ott véget ért volna a kapcsolatunk.

Nem egy tárgy vagyok, akit "el kell kérni az apjától", hanem önálló akaratú felnőtt.

aug. 1. 20:18
 15/21 anonim ***** válasza:
*mond
aug. 1. 20:18
 16/21 A kérdező kommentje:

14. Igen én ezt értem, nagyon jóba vagyok az apjával ezzel nem lett volna gond.

Csak olvastam egy-két dolgot és nem tudtam hogy most hogy illik. 😁

aug. 1. 21:31
 17/21 anonim ***** válasza:
32%

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen stílusban teszed ezt.

Az szerintem szép gesztus, ha a férfi úgy vezeti ezt elő az apának, hogy szeretne a lányával családot alapítani. Nem azért, mert a nő egy tárgy és a férfiak döntenek a feje fölött, hanem azért, mert eddig ha úgy tetszik az apa vigyázott rá, felnevelte, most pedig innen "kinőve" feleség lesz. Az apának meg egyáltalán nem mindegy, hogy ki legyen a lánya férje.

Nem a lány helyett kell dönteni, sőt a lánykérés legyen egy közös döntés kettesben, de szerintem szép gesztus, hogyha megadjuk az apának is azt, hogy erre rábólintson.

Nálunk pl. nem lesz kérdés, hogy apukám rábólint, mert szinte fiaként szereti a páromat, de örülne ennek.

aug. 6. 13:50
 18/21 anonim válasza:
29%
Nekem a párom az eljegyzés előtt elutazott Apukámhoz, és "elkérte a kezemet" és Apukám áldását adta ránk.
nov. 8. 22:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Vicces
nov. 9. 05:48
 20/21 anonim ***** válasza:
54%

18.

Remélem ajándékba vitt neki egy Osztrák-Magyar Monarchia térképet, és a Kaiser portréja is szépen csillogott a falon az esemény alatt. Hiába no! Jövőre 1900, új évszázadba lépünk.

nov. 9. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!