Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig divat hogy mielőtt megkérik a lány kezét előtte “elkérik” az apjától?
Tervezem megkérni a párom kezét de ezzel nem vagyok tisztában
Illetve ha veszek egy eljegyzési gyűrűt neki akkor nekem is kell hordani a párját (ha párban adják?) vagy nem és csak amit az esküvőn huzunk egymás ujjára azt kell hordanom?
6.
Mondjuk sokan tényleg eljátsszák ezt a bohóckodást (főleg falun), hogy a vőlegény meg a sleppje odamennek a nőci szüleinek házához, meg a vőfély gagyi (és nagyon kínos!!!) rímeket ordít be az udvarra.
Szerintem ez már 20 éve is kínos volt.
Az lánykérésben az is benne van, hogy a szülőkkel is jó viszonyt akartok, számítotok rájuk. A szülők is azt akarják, hogy jó vejük legyen. Ezért érdemes.
A gyűrűt párban veszed, s a jegyesség alatt is hordjátok, hiszen jegygyűrű. Az esküvőn van wgy pont, ahol egymás ujjára húzzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!