Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megtöri a "varázst", ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtöri a "varázst", ha eljegyzés alatt derül ki, hogy nem megy fel az eljegyzési gyűrű a lány ujjára?

Figyelt kérdés
Holnap este elutazunk nyaralni a barátnőmmel, és a nyaralás alatt tervezem megkérni a kezét. Mivel nem hord gyűrűket, tartok attól, hogy a gyűrű, amit vettem neki, nem lesz jó az ujjára. Ha ilyen előfordulna, elveszne a "varázs", amikor letérdelek elé? A gyűrűt ki tudjuk később cseréltetni, ezzel nem lesz gond, de nem szeretném, hogy rosszul élje meg ezt az eseményt. Mi a véleményetek?
2024. jún. 25. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

Altalaban nagyobbat szoktak venni mert azt be lehet vetetni.

De nem veszik el a varázs. Egy no manapság örul annak ha vki végre megkéri a kezét.

2024. jún. 25. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
39%

"Egy no manapság örul annak ha vki végre megkéri a kezét."

Pont régen örültek ennek.

2024. jún. 25. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Nekem sem törne meg a varázs. Én nagyon örülnék neki. Úgy lennék vele,hogy az ékszerésznél tudunk javítani a méreten. Persze jobb ha lemérik a férfiak a nő ujját mondjuk alvás közben, mert akkor rögtön lehet hordani az igen után. De természetesen, a szándék a fontos és ezt értékelném elsősorban.
2024. jún. 25. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

"Egy no manapság örul annak ha vki végre megkéri a kezét."

Egy pasi örüljön, ha valaki hozzá akar menni.

2024. jún. 25. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
28%

Közösen kiválasztjuk és nincs ilyen gond.

Vagy ennyire nehéz egy KÖZÖS döntést együtt meghozni?

Persze, nagyon romantikus derült égből villámcsapásként megkérni, de... ne már. Felnőtt emberek vagytok.

2024. jún. 25. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Akinek az a fontos, hogy ez az egyébként, felnőtt, közös döntés egy "romi" meglepi legyen, ott lehet, hogy "elveszik a varázs".
2024. jún. 26. 11:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Ma történt meg a lánykérés, pont sikerült eltalálni a méretet, mindketten boldogok vagyunk! :)
2024. jún. 28. 00:29
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Rám egy picit kicsi lett a gyűrű, pedig szegény (immár férjem) direkt kölcsönvett egy gyűrűmet titokban, amit lemértek az ékszerésznél, az alapján jónak kellett volna lennie a méretnek. Számomra ez nem rontotta el a varázst, nagyon boldog voltam. Csak az a pár hét telt nagyon lassan, amíg megcsinálták, mert nagyon szerettem volna már hordani :)
2024. jún. 28. 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Felhúzza jelképesen a kisujjára, aztán kész.
okt. 23. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!