Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy mekkora átmérőjű eljegyzési gyűrűt kell vennem? Van erre valami jó tipp?
Elcsened az egyik gyurujet, amit a gyurusujjan hord, es azzal veszel eljegyzesi gyurut.
Álmában egy szalaggal, vagy cernaval leméred a gyűrűsujját, és azt viszed méretnek.
Szerzel egy gyűrű méretsablont, és azzal méred le álmában az ujját.
Nagyjából ezek a lehetőségeid. Az is működhet, amit csináltál, hogy a saját kisujjadat veszed alapul, de szerintem itt a legnagyobb a tévedés lehetősége. Viszont ha nagyon nem lesz jó a méret, utólag be is lehet venni belőle, és bővíteni is lehet.
Tetováltassatok gyűrűt. Olcsóbb, tartósabb, és biztosan stimmel, még le se kell venni, amikor olyan helyen vagytok.
Váláskor lesz csak gond... (Hihi, előre is)
A vőlegényem úgy saccolta be, hogy amikor családommal elmentünk kirándulni + nap végén plázázni egyet, megbeszélte anyámmal, hogy valahogy rángasson be egy ékszerboltba :D
Ott anyuval nézegettük az ékszereket, fülbevalókat, gyűrűket, de engem annyira nem érdkelnek ezek a csecsebecsék, de felpróbáltam egy gyűrűt.
Anyukám meg leadta az infót a páromnak, milyen méretű gyűrű passzolt az ujjamra :D
Aztán fél évvel később megkaptam az eljegyzési gyűrűm, amit egy másik helyen vett.
Fél év alatt fogytam egyébként, az ujjaim is vékonyabbak lettek, kicsit nagy lett rám a gyűrű, de ilyenre vállalnak garanciát az ékszerészetben, párom visszavitte a gyűrűt, kicserélték neki eggyel kisebb méretre, és azóta is az van rajtam. :)
Mi megbeszéltük előre, és a gyűrűt is én választottam ki - én fogom úgyis hordani, nekem kell tetsszen.
Minden más meglepi volt.
Mérd hozzá az egyik ujjadat.
mondjuk a kis vagy mutatóujjadnak a begye vagy eleje vagy közepe akkora...
Biztos hogy nem lesz ra jo, ha szemmeretre veszed:D
Le kell beszelned a boltban, hogy csereljek le, ha nem jo ra, plusz merd le titokban az egyik gyurujet, amit a gyurusujjan hord.
"És gyűrű nélkül kérem meg a kezét?"
Igen Kérdező.
Ez a kövesgyűrűs lánykérés egy amerikai filmes klisé. Ott hogy-hogynem mindig tökéletesen passzol a gyűrű.
Mondjuk sok ékszerbolt igazodva ehhez vállalja, hogy állít a gyűrű méretén, de nekem nem kellene ez a macera.
Beszéljük meg, hogy mikor házasodunk össze és utána közösen választjuk ki a gyűrűt. Nem csak nekem, hanem a páromnak is, mert számomra a jegygyűrű párban van. Túl nagy érték és összeg, hogy ezen hazardírozzunk.
(Nő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!