Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan tudom, hogy mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy mekkora átmérőjű eljegyzési gyűrűt kell vennem? Van erre valami jó tipp?

Figyelt kérdés
Napokban direkt nézegettem a kezét, simogattam aztán akkor néztem, hogy nagyjából de csak nagyjából az Ő gyűrűsujja akkora mint az én kisujjam. Tehát akkor így ehhez hasonlítsam, vagy van erre jobb módszer?

jún. 5. 11:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Van jobb módszer. Elmentek együtt gyűrűt venni.
jún. 5. 11:24
 2/11 A kérdező kommentje:
És gyűrű nélkül kérem meg a kezét?
jún. 5. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Megveszitek együtt a gyűrűt és utána húzod fel.
jún. 5. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Elcsened az egyik gyurujet, amit a gyurusujjan hord, es azzal veszel eljegyzesi gyurut.

Álmában egy szalaggal, vagy cernaval leméred a gyűrűsujját, és azt viszed méretnek.

Szerzel egy gyűrű méretsablont, és azzal méred le álmában az ujját.

Nagyjából ezek a lehetőségeid. Az is működhet, amit csináltál, hogy a saját kisujjadat veszed alapul, de szerintem itt a legnagyobb a tévedés lehetősége. Viszont ha nagyon nem lesz jó a méret, utólag be is lehet venni belőle, és bővíteni is lehet.

jún. 5. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
13%

Tetováltassatok gyűrűt. Olcsóbb, tartósabb, és biztosan stimmel, még le se kell venni, amikor olyan helyen vagytok.

Váláskor lesz csak gond... (Hihi, előre is)

jún. 5. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A vőlegényem úgy saccolta be, hogy amikor családommal elmentünk kirándulni + nap végén plázázni egyet, megbeszélte anyámmal, hogy valahogy rángasson be egy ékszerboltba :D

Ott anyuval nézegettük az ékszereket, fülbevalókat, gyűrűket, de engem annyira nem érdkelnek ezek a csecsebecsék, de felpróbáltam egy gyűrűt.

Anyukám meg leadta az infót a páromnak, milyen méretű gyűrű passzolt az ujjamra :D

Aztán fél évvel később megkaptam az eljegyzési gyűrűm, amit egy másik helyen vett.

Fél év alatt fogytam egyébként, az ujjaim is vékonyabbak lettek, kicsit nagy lett rám a gyűrű, de ilyenre vállalnak garanciát az ékszerészetben, párom visszavitte a gyűrűt, kicserélték neki eggyel kisebb méretre, és azóta is az van rajtam. :)

jún. 5. 12:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi megbeszéltük előre, és a gyűrűt is én választottam ki - én fogom úgyis hordani, nekem kell tetsszen.

Minden más meglepi volt.

jún. 5. 12:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Mérd hozzá az egyik ujjadat.

mondjuk a kis vagy mutatóujjadnak a begye vagy eleje vagy közepe akkora...

jún. 5. 13:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem lesz ra jo, ha szemmeretre veszed:D

Le kell beszelned a boltban, hogy csereljek le, ha nem jo ra, plusz merd le titokban az egyik gyurujet, amit a gyurusujjan hord.

jún. 5. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:
36%

"És gyűrű nélkül kérem meg a kezét?"

Igen Kérdező.

Ez a kövesgyűrűs lánykérés egy amerikai filmes klisé. Ott hogy-hogynem mindig tökéletesen passzol a gyűrű.

Mondjuk sok ékszerbolt igazodva ehhez vállalja, hogy állít a gyűrű méretén, de nekem nem kellene ez a macera.

Beszéljük meg, hogy mikor házasodunk össze és utána közösen választjuk ki a gyűrűt. Nem csak nekem, hanem a páromnak is, mert számomra a jegygyűrű párban van. Túl nagy érték és összeg, hogy ezen hazardírozzunk.

(Nő vagyok)

jún. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!