Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a rivalizálás miatt csalódott, hogy nem kértem meg a kezét?
9 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és a múltban már többször finoman célzott rá, hogy szeretné ha megkérném a kezét. (tervben van, talán még idén)
A huga 4 évvel fiatalabb, és a párjávál másfél év együttélés után eljegyezték egymást. Mikor közölték a hírt, akkor látszólag örült neki a barátnőm, és négyesben egy üveg borral "ünnepeltünk". Minden happy volt, aztán a hazaúton, mikor már csak kettesben voltunk azon hisztizett, hogy nem hiszi el, hogy még a huga is hamarabb megy férjhez nála.
#10:
Te felelőtlen vagy. Más meggondolja.
A párod életcélja az esküvő, kerti ház és a gyermekek akik mászkálnak a kertben. Még naiv és már még a tesójára IS irigy. Mindenkire az aki már férjhez ment.
Te csak egy eszköz vagy számára a célja elérésében és még nem jött rá, hogy fölöslegesen harcol érte.
Persze azt sem tudja, hogy hiába történik házasság az nem garancia az örök boldogságra. Még a tesó is válhat nyugodtan két gyerkőc mellett is.
25 évesen kár belefogni, nagyon jól gondolod és ne hagyd, hogy manipuláljon.
Aki még a testvérére IS irigy az már nagyon túlzásokba esett és tönkretenné kettőtök életét meg persze a gyerekét ha lenne.
Szakíts én is amondó vagyok.
11
Mit kell ezen gondolkodni?
Már régen rossz, ha gondolkodni kell.
Komolytalan emberek vagytok
16:
1 év után eljegyzést tartani és pl. + 1 év után házasodni kész őrültség. 3+ év után már normális dolognak fogható fel. Vannak lépcsőfokok amelyeket nem ártana betartani.
"Nem szeretem a sokrésztvevős társasági eseményeket, más lagzijába sem szívesen megyek, nemhogy a sajátomba, ahol én lennék a második főszereplő."
Kifogás az van...
(Szociális szorongásom van, és introvertált vagyok, valamint a pénzt is maradandó, kézzel fogható dolgokra jobban szeretem költeni. 2 tanús esküvőnk volt.)
#16: Gondolom nem szívesen írnál alá egy szerződést, aminek nem ismered a legfontosabb részeit.
A házasság ugyan ez. Ha olyan "komoly" férfi lennél, akkor gondolom a válás, mint későbbi opció nem jöhetne szóba, mert egy életre szeretnél párt választani. Ehhez pedig idő kell, hogy a rózsaszín köd után is biztos legyél benne, hogy nem hoztok rossz döntést.
Az szerződés apróbetűs része a te felfogásoddal nagyon könnyen arcon vághat téged később.
Azt hittem idősebbek vagytok.
Ha 25 évesek vagytok, akkor ez bőven rendben van. Inkább a testvere hamar kódja el nagyon 21 évesen az eljegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!