Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés esküvõ nélkül? “Talonban tartás” vagy modern gondolkodás?

Hogy a házasság csak egy papír, de 28 évesen a “menyasszonyom” jobban hangzik, mint a barátnõm.
Meg “járni” a tinik szoktak.

Ez semmi komoly.
Mindegy mi hogy hangzik, addig persze örül, hogy ő OK, aztán el fog hagyni.
Kell ez neked?

Ez én vagyok! 😁
Soha nem akartam esküvőt. Leginkább azért mert sajnálom rá a pénzt, illetve nem gondolom , hogy egy papír bármin is változtatni.
De maga a jegyesség, az már 1 komolyabb fázis mint amikor valakinek a csaja vagy...stb
Az már persze egyéni döntés lesz e esküvő stb. Én mindig szerettem volna jegyben járni, de nem igénylem az esküvőt. A páromnak lényegében mindegy volt. Azzal se lett volna baja ha van esküvő és azzal sem ha nincs. Így már túl vagyunk a lánykérésen 4 éve , jegyben járunk. És nekünk így jó.

"Hogy a házasság csak egy papír, de 28 évesen a “menyasszonyom” jobban hangzik, mint a barátnõm."
Ilyen alapon 40 körül meg a "menyasszonyom" lesz gyermeteg...

"Hogy a házasság csak egy papír, de 28 évesen a “menyasszonyom” jobban hangzik, mint a barátnõm."
Ez tök "jó". És akkor a barátnőd örök menyasszony lesz?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!