Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők gondolkodása miért ilyen számító és negatív a párkapcsolatok terén?
Szinte naponta olvasom a Felnőtt párkapcsolatok rovatot.
Én nagyon elenyészően találkozom a kérdésedben szereplő megnyilvánulásokkal. Ha 100-ból 1 így nyilatkozik - lehet ő is csak trollkodik - abból nem kell a teljes populációra vonatkozóan következtetést levonni.
Nem tudom, de én őszintén megmondom, hogy mint szép nő aki sokat költ magára nem tudnék olyan pasival lenni aki minden programnak elkéri a felét vagy soha nem lepne meg semmivel.
Szerintem így ertik a legtobben, hogy vagy ugyanolyan szinten maradjon az élete vagy legyen kicsit könnyebb. Mert valoban miert lenne jo egy nonek, hogy osszejon egy pasival aki mellett nagyobb kiadasai/koltsegei lesznek nem telik mar pl miatta fodraszra sem, naponta szexel a pasival 3x (mas dolgoktol veszi el az idot) es rengeteg plusz dolgot csinal pl naponta szortelenit(a 3 napi vagy heti helyett) vagy befizet lezeres szortelenitesre, veszi az uj fehernemut/ruhakat, hogy kivanatos legyen, pakol/takarit a pasi után, sokan főznek is rá stb.. szoval a nonek megnonek a terhei egy ferfi mellett igy igen szeretnének leglabb ennyit, hogy anyagilag ne terheljek.
4
Az pont egy női troll. Aki amúgy anyagias de ezt nem szereti ha számon kérik rajta. Ezért férfivà változik a kérdéseihez, hogy azt mutassa hogy a férfiak is nézik a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!