Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Puhatoljam ki mit gondol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puhatoljam ki mit gondol a párom, vagy csináljam úgy az eljegyzést ahogy én gondolom?

Figyelt kérdés

Igazából egy tök egyszerű kis részéről van szó az eljegyzésnek. Úgy terveztem, hogy nem ereszkedem féltérdre mert az egyrészt béna, másrészt túl régimódi stb. Arra gondoltam, hogy egy romantikus pillanatban amikor az ölemben ül és átöleljük egymást, akkor veszem elő a gyűrűt és kérem meg a kezét.

Viszont nem tudom, hogy ez mennyire lehet szimpatikus általánosságban a nőknek, vajon ez egy rossz megmozdulás lenne, vagy teljesen rendben van?

2023. okt. 13. 19:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Csináld úgy, ahogy te szeretnéd. Ha szeretitek egymást, úgyis mindenhogy élete egyik legromantikusabb pillanata lesz. Nem gondolom, hogy ezzel bármelyik esetben is el tudnád csesznin a dolgot.
2023. okt. 14. 00:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene. Sőt, én ilyesmi módom szeretném majd, akár gyűrű nélkül (másnap veszünk makd együtt) olyan 3-4 év múlva.
2023. okt. 14. 09:32
 13/19 anonim ***** válasza:
63%

A letérdelősdi pont, hogy nem régimódi. Legalábbis eljegyzésnél nem a mi kultúránkban.

Engem ebben egyedül a gyűrű zavar, mert én a kövesgyűrűs lánykérést is idegennek, giccsesnek és fölöslegesnek tartom.

De ez én vagyok.

Ki is puhatolózhatod, hogy ő mire vágyik, mert végső soron ez rólatok szól, nem az itt válaszolókról. Bár furcsállom, hogy ezek szerint még nem beszéltetek ilyesmiről.

2023. okt. 14. 11:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudtam, hogy ez a letérdelősdi még a lovagkorból ered, ahol sok korabeli képen a lovag térdel az úrnője és/vagy szerelme előtt. Aztán ezt romantizálták, majd standardizálták az évszázadok alatt.

Minden esetre tényleg fura, hogy ennyire sem ismered a barátnődet, vagy soha nem került szóba ilyen dolog. Nézzetek meg valami romantikus filmet, amiben van ilyen jelenet és hozd szóba, hogy szerinted mennyire különös ez a régi szokás, hogy a férfinak ilyenkor le kell térdelnie, aztán várd meg a reakcióját, abból kiderül minden.

2023. okt. 14. 12:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A letérdelés nekem is kizárt, ne térdelgessen a barátom.

Maga a gesztus egyszerű, de te ismered a barátnődet, elég-e neki, vagy elhajt.

NEKEM elég volna, utálom a felhajtást, másnak meg arra van szüksége.

2023. okt. 19. 18:52
 16/19 anonim ***** válasza:
37%
Bocsi de ti erről tényleg soha egyszer sem beszéltetek? :D Én pár hónap után megmondtam hogy szeretném és hogy semmiképpen. Szerintem ennek fél éven belül szóba kéne jönnie.
2023. nov. 12. 11:27
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Én menekülnék egy olyan embertől aki pát hónap után felhozza az eljegyzést.
2023. nov. 12. 15:55
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
Ebből látszik mennyire éretlen vagy, hogy félsz erről beszélni 😁
2023. nov. 12. 16:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Pszichológusnak ne menj, házas vagyok egy ideje. De fél év után bazi korai erről beszélni. Szerintem. Meg úgy a legtöbb ember szerint aki komolyan is gondolja a házasságot, nem csak villogni akar a gyűrűvel, vagy futni a csok-ért.
2023. nov. 12. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.