Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kérhetném meg a barátnőm kezét, hogy szép emlék maradjon mindkettőnknek, de elsősorban neki?
Ő 24 éves és nagyon romantikus alkat. Nem vaalmi szokványos éttermi dologra gondoltam, hanem inkább a természetben, vagy nem jó ötlet? Csak mert imádja a természetet. Van valami ötletetek rá?
Köszi
26F
ln spec nem csípem a felhajtást,mert sztem a leegyszerűsített dolgok a legszebbek..
nekem így kérte meg a párom: aznapra szabit vett ki. otthon kitakarított,vacsorát főzött,megterített.
mikor hazaértem,leültetett,kérdeztem h mi ez? mondta h meg akart lepni,mert sose csinál ilyet-tényleg nem :)- már ez is jól esett,aztán letérdelt,és megkért. egy icipici,opálköves gyűrűvel. elolvadtam
ha a párod szereti a természetet,lehet h nem vágyik puccparádéra. nekem az volt a legjobb,h pontosan tudta,mivel szerez örömet.h ő főzött-pedig nem tud. h emlékezett h egyszer említettem h az opál a kedvenc kövem.h tudta h szeretem az egyszerű,tiszta dolgokat.
sztem gondold át h ő milyen,és ha úgy érzed,h pl egy tábortűz mellet egy sátor előtt érzi legjobban magát,akkor ott kérd meg.
volt olyan barátnőm akinek a fiúja százezreket költött rá h elkápráztassa,ő meg sírva mesélte h úgyérezte a leánykérés mindenki másnak szól nem neki. szóval óvatosan :)
a nők-is-azt szeretik legjobban ha a párjuk figyel rájuk
Kedves Kérdező!
Nos, sikerült már ötletet kapnod? Írd majd meg, mit választottál és a menyasszonyod mit szólt hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!