Miért gondolok mostanában (szivesen) sokat erre? Nem értem. És hogy hogy szép emlék maradt?
17éves lány vagyok. Eddig 2 barátom volt... igaziból egyik sem volt hosszútávú, csak pár hónapig tartott a dolog. (semmi szex meg semmi nem volt, csak ismerkedés féle)
Az első barátomra gyülölettel gondolok vissza, nagyon megbántam akkor, 15évesenismertem meg, ő 18volt. És 7hónapig bírtam vele...minden olyat megtaláltam benne, ami nem pasis.
A 2. rá még visszatérek:)
a 3. vele nem rég ért véget... egyszerűen nem ment a dolog 8hónapig voltunk együtt, 20éves.
Szóval a 2.srác.
Őt egy netes társekeresőn ismertem meg, oké tudom ciki, de csak ismerkedtünk, levelezgettünk. Ez volt egy éve, ő akkor volt 21éves.
Az első találkozásunk a Margitszigeten volt, nagyon izgultam, de eljött, és ottvolt, és az a nap annyira jóvolt vele.
Sajnos csak 1,5hónapig voltunk együtt, egyszerűen szerintem nem kellettem neki.
Azóta nem beszéltünk. DE arra az első randi napra még most is szivesen gondolok vissza, mert az olyan igazán felemelő izgalommal járt. Nem ugy mint a másik kettő:S
És mostanában minden nap eszembe jut az a randi, nem azért mert hiányzik a pasi, vagy járnék vele...hanem mert az az érzés még mindig él bennem, és tök jó:)
Az olyan igazi nagybetűs randi fles volt:)
Bár nemértem miért gondolok erre és így ahogy...:$
Szóval a
és az utolsó sort folytatva:
*Szóval az a lényeg, hogy nem tudom miért gondolok erre mostanság ilyen sűrün, régebben nemis jutott eszembe. De ma is erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!