Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen eljegyzési gyűrűt szeretnék venni én is a páromnak..de megnéztem neten ezüstből van és elég olcsó kb 15000 ft. Nem túl olcsó eljegyzési gyűrűnek?
Nekem ez a bazi nagy kő nem tetszik. Ha mindig hordja, az ezüst eléggé kopik. Nekem irodai meló mellett igencsak karcosak az ezüst gyűrűim.
Kis köves aranyból ízléses lenne, ha drágábbat akarsz, lehet fehér zafír is, ha olcsót, cirkónia. Attól függ, mennyire ékszermániás. Ha nem hord ékszert, felesleges a drága.
Szerintem azt is figyelembe kell venni, hogy hordani fogja-e később kísérőgyűrűnek az eljegyzésit?
Én az esküvő óta a szekrényben tartom az eljegyzési gyűrűm, és csak a karikát hordom. Esetemben felesleges lett volna egy drága eljegyzési gyűrű.
Aki hordani szeretné, annak fontosabb a kopásállóság is, illetve az, hogy a későbbiekben passzoljon a karikához.
Felénk az a szokás, hogy amivel megkéred a kezét, az drága legyen. 3 havi béred, a régi szokás szerint, + mellé kísérő gyűrű.
A karikákat meg közösen választják ki a párok.
Ha egy életen át a cél, hogy hordja akkor azért arra gondolj, hogy a minőség együtt jár az árkategóriával. Az ezüst puha, sérül, karcolódik, feketedik. Az a nagy kő hegyes, mindenbe beakad, és a foglalat sem tartja meg a helyén hosszú távon mert nagyon nem tűnik masszívnak. Ha ródiumos bevonatú akkor meg megnézheted pár kézmosás után hogy olyan lesz, mintha gyermek automatából szedted volna ki 2x200 Ft-ért.
Itt a legtöbb hozzászóló férfi.
Nőként azt mondom persze azt mondja a nő, hogy nem fontos az ár, mert szeret és a gesztusnak örül.
Megmutatja a barátnőinek azok meg lehúzzák, hogy jahhh ennyit érsz, az enyém 170 volt az övé 450 vagy nem mondanak semmit csak mindent elmondó arccal lesajnálják.
De legbelül őszintén leméri, hogy ennyit értem neki. És akiknek megmutatja, rokonok, barátoknak akiknek minimum arany van gyémánttal. És akkor el fog gondolkodni a különbség okán, ha ők sem álltak jobban anyagilag.
Szerintem ne ezen spórolj.
Megérdemel egy normálisat élete egyik legfontosabb napján.
Mellesleg nem ér ennyit, 15 ezret sem, mert a boltok 3x-os haszonnal dolgoznak mikor eladják neked, így ha megkérdezi valahol ékszerésznél a környezeti lehúzások után mennyit ér sírva is fakad.
Szerintem ne akard ezt.
Ne ezen spórolj. Nyilván ha 20 év körüli vagy, akkor jó ez is.
De ha 30-40 vagy akkor nagyon nem ez jó.
A “nem gáz”-t pasik írták.
A nők igenis lemérik mennyire gondoltad ezt komolyan, hogy ő élete végéig ezt fogja hordani. És előbb utóbb ha mások lehúzzák az belemászik a gondolataiba és elrontja az egészet akkor is, ha eredetileg őt nem is zavarta volna.
De te tudod…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!