Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most akkor a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a barátomnak apámtól kellett volna először megkérni a kezem?

Figyelt kérdés
A barátom először tőlem kérte meg a kezem egy köves gyűrűvel egy szép kirándulás alkalmával. Viszont anyám szerint legelőször apàmat kellett volna megkérdeznie, nem engem, hogy egyáltalán hozzá ad-e, és hogy milyen dolog ez hogy ők ebből kimaradtak, és a gyűrűt is szerinte közösen kellett volna kiválasztanunk, hogy nekem milyen tetszik.
2023. szept. 14. 18:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
4%

Ha vki elvesz vkiz nem csak a nőt veszi el hanem lesz egy amyosa aposa is akikkel nem árt vmi jo kapcsolat vagy tűrjető vagy haveri legalább.

Nem a kézkéréssel van valojában szerintuk gondjuk.

2023. szept. 14. 19:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
12, a nőnek is lesz anyósa, apósa, neki előbb a szülőknek kellett volna igent mondania?
2023. szept. 14. 19:15
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

Én megmondtam a ma már férjemnek, hogy eszébe ne jusson apámtól "engedélyt" kérni. Szerintem ez egy nagyon kínos hagyomány.

Ha neked jó volt így, akkor anyád ne kavarja már a kakát. Feleslegesen fontoskodik, divatjamúlt már ez a gesztus.

2023. szept. 14. 19:17
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az érdekel, hány évesen sikerült ezt a kérdést feltenned 🤦 Mert olyan mint egy 12 éves írása aki épp elolvasta élete első Jane Austen regényét.
2023. szept. 14. 19:22
 15/23 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Hát amúgy sztem is illet volna tudniuk róla... még ha nem is feltétlen engedélyezés szinten
2023. szept. 14. 19:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
15 miért is???? Miért kellene anyókának és apókának hamarabb tudniuk róla?
2023. szept. 14. 19:46
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"A barátom először tőlem kérte meg a kezem egy köves gyűrűvel egy szép kirándulás alkalmával."

Ó, szent tehén... az első dolog, ami erről a mondatról eszembe jutott, ez volt:

"Ellenőrzésre érkezett a TSZ-be a megyei bizottság, mi pedig igyekeztünk kitenni magunkért."

Pontosan ugyanolyan nyakatekert, mesterséges és értelmetlen mondat mindkettő, ember így nem beszél a hétköznapokban. Tényleg olyan, mintha most olvastál volna valami romantikus lányregényt, és azonnal át is ültetted ide.

2023. szept. 14. 21:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ó ezek a szülők...! Hogy milyen magas az erkölcsi mércéjük...gondolom a kedves papa keresztes lovag volt a szent földön, a kedves mama egy zárdában nevelkedett, mindketten szüzek voltak a házasságkötés elõtt és azóta is kzárólag gyereknemzés céljából éltek házaséletet...

Na elmennek a ....ba, hogy 2023-ban az apjától kellene megkérnem a kezét.

Mondom ezt úgy, hogy én is szülő vagyok.

2023. szept. 14. 22:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Hol élnek ezek b+, 100 évvel ezelőtt? :D

Ugye tudja anyád, hogy apádtól elkérni nem egy szép gesztus volt régen sem, hanem régen apád tulajdona lettél volna és a párodnak kellett az engedély, hogy az övé legyél?

Most belegondolok abba, hogy a nővérem férje elkéri őt apámtól 14 év együttélés és 2 gyerek után :D Szakadok a röhögéstől :D

A jegygyűrűt választjátok ki közösen, az eljegyzésivel a férfi lepi meg a nőt.

2023. szept. 15. 13:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mégis mi a f.aszért kellett volna a szüleidet beavatni? :D Az a jó, ha minél kevesebben tudnak róla. Engem elkérne a barátom, apám mondaná anyámnak, ő meg egész Budapestet telekürtölné, amilyen pletykás, majd átmennék még a lánykérés előtt és a nagymamám megkérdezné, hogy megvolt e az eljegyzés, mert ő már vagy 15 éve nem fogja fel, hogy valamit ne mondj ki hangosan.

Ez az én családom, de másoknál is lehet ilyen, illetve én pont nem szeretek olyan helyzetben lenni, hogy valamit mindenki tud, csak én nem, majd amikor én is megtudom, szarul érzem magam, hogy röhögnek rajtam, hogy milyen buta vagyok, hogy nem tudom, nem vettem észre, nem sejtettem.

2023. szept. 15. 13:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!