Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év után megkéri a kezemet?
Tavaly augusztusban ismerkedtem meg a párommal a neten, egy hétbe se telt és összejöttünk. Amennyit csak lehetett találkoztunk, chateltünk. Újév után közelebb költözött, így még több időt tölthettünk együtt. Mostanra már szinte hozzá költöztem, de hetente többször is hazajárok. Az első évfordulónkon szeretné megkérni a kezemet, mivel utána elutazok és 8 hónapig nem fogom látni.
A problémám az, hogy az utóbbi pár hónapban nagyon rossz volt a lelki állapotom. Jól megvagyunk, de félek hogy a szüleim és a család mit fog gondolni/mondani. Szerintem anya nagyon ellenezné, mivel gyors ez az egész és megértem, de tetszik az ötlet egyben. Néha belémhasít azért a realizáció hogy tényleg jó-e ez így. Kb 5 évig terveznénk jegyben járni. (Jelenleg mindketten 21 évesek vagyunk.)
Kérdezzetek még ha tudni szeretnétek még valamit.
Csak a címet olvasva irigyeltelek :D De én 28 vagyok és már 2 éve vagyunk együtt lassan, nagyon várom, hogy megkérjen, de ahogy kivettem a szavaiból, csak jövőre tervezi :(
De 21 évese, úgy, hogy még 5(!) évig jártok jegyben... Na annak nincs értelme. De tényleg. 1-2 év jegyben járás még oké, de 5 sok. Főleg ha ilyen fiatalok vagytok, ha 5 év múlva kér meg se vagy elkésve, fiatal menyasszony leszel.
Akkor sem komoly ez az egész. Már leirtam, de 2-3 napot együtt lenni a másik emberrel nem ugyanaz, mint heti hét napot, amikor a másik beteg, fáradt, ingerült, stresszel vagy bármi van.
8 hónap alatt egy darab vitának nem kellett volna lennie, nem hogy kis dolgokon.
Ha már kis dolgokon is ossszevesztek, mi lesz majd, ha valami komoly probléma lesz?
8 hónapig könnyű egy tökéletes kapcsolatban élni, az meg semmi.
Ezért komolyan vehetetlenek manapság az eljegyzesek, mert boldog boldogtalan mindenféle komoly átgondolás előtt megy bele.
25N
De miért gondolod, hogy ami régebb óta tart kapcsolat, az csak felszínes lehet ?
És hova siettek? Biztosak vagytok egymásban, nem? Akkor miért siettek?
Lehet, hogy tudod milyen együtt élni valakivel, de az nem a mostani párod, hanem az exed.
Eleinte mindenki azt hiszi, az ő kapcsolata jobb, gyorsabban halad, mint bárki másé, pláne 20 évesen. De ha tényleg minden jó és szeretitek egymást, akkor miért kérnéd meg már most azonnal?
Tudod, nálunk sajnos valóban minden megvolt már: szulo elvesztése, komoly betegség, költözés, minden, ami tényleg történhet egy parral. Amíg csak egymás jó oldalát látjátok, addig nem mely egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!