Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen eljegyezni valakit 3 év után, együttélés nélkül?
Véleményekre vagyok kíváncsi. Saját történet, de nem friss.
Az első barátommal 16 évesen jöttem össze, 18 éves voltam, amikor szakítottunk, ő akkor 21. Szakítás után mondta, hogy tervezte a lánykérést, akkor, amikor én az utolsó évemben vagyok a gimiben és majdnem 19 vagyok. A kapcsolat minősége mondjuk elég rossz volt, de ki hogy élte meg :D
Már eltelt pár év csak eszembe jutott, én az ilyet nem értem, együtt sem éltünk, egy tini voltam, aki még rengeteg változáson megy keresztül, hogy gondolta, hogy meg fog kérni? :D Meg el is vett volna úgy hogy még le se érettségiztem :D
Ja a legjobb hogy azt várta volna el, hogy hozzájuk költözzek, anyóshoz apóshoz :D
Szerintem ez ritkán jön be. Mások akik gimiben jöttek össze is 25 fölött házasodnak, legalább is ismerősi körben.
Engem 21 évesen jegyeztek el 1 év után, bár a párom már 27. Hamarosan tervezzük a házasságot. Együtt élni pedig nem szeretnék/szeretnénk házasság előtt, tudom van a szöveg a lakva ismerszik meg az ember blabla, én úgy gondolom hogy mindennek megvan a rendelt ideje, és nem kell úgy élni idő előtt mint akik házasok de a valóságban mégsem azok. Ha valakit szeretek és az egész életemet vele akarom leélni, akkor alkalmazkodom hozzá, és ő is hozzám. Összecsiszolódunk a házasságon belül, egy egész életünk lesz rá. Úgyhogy a kérdés címe önmagában számomra teljesen okés, az hogy szakítás után tervezte az eljegyzést az nonszensz.
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!