Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen eljegyezni valakit 3 év után, együttélés nélkül?
Véleményekre vagyok kíváncsi. Saját történet, de nem friss.
Az első barátommal 16 évesen jöttem össze, 18 éves voltam, amikor szakítottunk, ő akkor 21. Szakítás után mondta, hogy tervezte a lánykérést, akkor, amikor én az utolsó évemben vagyok a gimiben és majdnem 19 vagyok. A kapcsolat minősége mondjuk elég rossz volt, de ki hogy élte meg :D
Már eltelt pár év csak eszembe jutott, én az ilyet nem értem, együtt sem éltünk, egy tini voltam, aki még rengeteg változáson megy keresztül, hogy gondolta, hogy meg fog kérni? :D Meg el is vett volna úgy hogy még le se érettségiztem :D
Ja a legjobb hogy azt várta volna el, hogy hozzájuk költözzek, anyóshoz apóshoz :D
Szerintem ez ritkán jön be. Mások akik gimiben jöttek össze is 25 fölött házasodnak, legalább is ismerősi körben.
"Szakítás után mondta, hogy tervezte a lánykérést, akkor, amikor én az utolsó évemben vagyok a gimiben és majdnem 19 vagyok."
Szerintem csak zsarolni akart. Vagy még búcsúzásképpen jól odamondani.
Nem kell komolyan venni.
Örülj neki hogy szeretett. Úgy látszik te nem.
Mellesleg ismerek olyat aki 25-30 évesen anyós-apóshoz kényszerült pedig jól keres a férje. Ugyanis a csajnak sem volt semmilye. És sok nőci él a szüleivel 30 felett is. Én személy szerint kettőt is ismerek 45 felett!
"Zseniális" ötlet
Sose értettem ezt,házassodjunk össze minnél fiatalabban, úgy hogy még nem is éltünk előtte.
A huszonéves kor a világ legjobb dolga,ha az ember okosan csinálja
utazhatsz,bejárhatod a világot,tanulhatsz, új képességeket,ismereteket sajátithatsz el,dolgozhatsz,új ismertségeket lehet kötni,pasizhatsz,csajozhatsz,
bulizhatsz.
Ezt eldobni,azért hogy 20-22 évesen kakis pelánkat cseréljen az ember, egyszerűen "zseniális" ötlet.
Aztán mikor a gyerekek felnőnek elmúlasz már 40+ és rájössz,hogy nem is élted ki a fiatalságodat.
#1 es !! Akkor ha igy gondolod: addig ne is akarj egy nohoz hozzaerni mig nem no szerinted.
Illetve amig ki nem fejezed,hogy komoly: tehat menyasszonyt lehet, baratnot nem..megd***..ni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!