Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 19 évesen eljegyezni valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen eljegyezni valakit 3 év után, együttélés nélkül?

Figyelt kérdés

Véleményekre vagyok kíváncsi. Saját történet, de nem friss.

Az első barátommal 16 évesen jöttem össze, 18 éves voltam, amikor szakítottunk, ő akkor 21. Szakítás után mondta, hogy tervezte a lánykérést, akkor, amikor én az utolsó évemben vagyok a gimiben és majdnem 19 vagyok. A kapcsolat minősége mondjuk elég rossz volt, de ki hogy élte meg :D

Már eltelt pár év csak eszembe jutott, én az ilyet nem értem, együtt sem éltünk, egy tini voltam, aki még rengeteg változáson megy keresztül, hogy gondolta, hogy meg fog kérni? :D Meg el is vett volna úgy hogy még le se érettségiztem :D

Ja a legjobb hogy azt várta volna el, hogy hozzájuk költözzek, anyóshoz apóshoz :D

Szerintem ez ritkán jön be. Mások akik gimiben jöttek össze is 25 fölött házasodnak, legalább is ismerősi körben.

2023. máj. 31. 12:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is kár eljegyezni egy 18-23 éves lányt.. úgy 25+ az amikor már nőnek nevezhető és talán eltudja dönteni mit akar. A mai világban viszont nem látom értelmét a házaságoknak hamar véget érnek kb 3-5 év de a 3 év utáni válás nagyon gyakori. Az emberek gyorsan szeretnének mindent , és a pillanatban élnek de a kapcsolat nem csak egy pillanat amit meg kell érni ha nem egy örök harc önmagunkal és a másikkal annak érdekében , hogy hosszú évekig működjön.
2023. máj. 31. 12:22
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Őrültség.
2023. máj. 31. 12:35
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
minimum fél, de inkább 1 év együttélés nélkül eljegyezni, az csupán arra való, hogy jelképezze, "le vagy foglalózva". Azt hiszi az ilyen, hogy a továbbiakban a tulajdona vagy. Sok fiatal lány bele megy, mert nem tudja a valós okát. Majd érdeklődik másik pasika után, érdekli a szex olyan része amit nem kap a pasijától. Titokban kell mindent csinálnia, mert, ha már "eljegyezték", akkor az rossz fényt vet a családjára. Majd jön a biliborítás, mikor rájön miért is volt akkor fontos az a gyűrű. Ekkor szembesül a két család, hogy qrvára át lettek verve, a szerencsétlen fiúcska miatt. Jön a szégyen ,a magyarázkodás a rokonok, ismerősök felé, akik ugyan nem értik, de meghallgatják. Ez a véleményükön fikarcnyit sem változtat. Az eljegyzésbe hajszolt lány pedig szégyenkezik, holott Ő csak meg akar felelni. Mind eközben kihasználta az ismeretlen megismerését. Megismerte, és nem számít már neki semmi. Inkább szégyenkezik, de élni akar.
2023. máj. 31. 12:43
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
Baromság, a mázlin fog múlni, hogy végül jól kijönnek-e.
2023. máj. 31. 12:44
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
4. Statisztika bőven elég.
2023. máj. 31. 12:56
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

"Szakítás után mondta, hogy tervezte a lánykérést, akkor, amikor én az utolsó évemben vagyok a gimiben és majdnem 19 vagyok."

Szerintem csak zsarolni akart. Vagy még búcsúzásképpen jól odamondani.

Nem kell komolyan venni.

2023. máj. 31. 13:18
 7/14 anonim ***** válasza:
12%

Örülj neki hogy szeretett. Úgy látszik te nem.

Mellesleg ismerek olyat aki 25-30 évesen anyós-apóshoz kényszerült pedig jól keres a férje. Ugyanis a csajnak sem volt semmilye. És sok nőci él a szüleivel 30 felett is. Én személy szerint kettőt is ismerek 45 felett!

2023. máj. 31. 14:41
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

"Zseniális" ötlet

Sose értettem ezt,házassodjunk össze minnél fiatalabban, úgy hogy még nem is éltünk előtte.

A huszonéves kor a világ legjobb dolga,ha az ember okosan csinálja

utazhatsz,bejárhatod a világot,tanulhatsz, új képességeket,ismereteket sajátithatsz el,dolgozhatsz,új ismertségeket lehet kötni,pasizhatsz,csajozhatsz,

bulizhatsz.

Ezt eldobni,azért hogy 20-22 évesen kakis pelánkat cseréljen az ember, egyszerűen "zseniális" ötlet.

Aztán mikor a gyerekek felnőnek elmúlasz már 40+ és rájössz,hogy nem is élted ki a fiatalságodat.

2023. máj. 31. 15:26
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Jaj ez olyan gaz, engem eljegyeztek 22 evesen egy 4 honapos kapcsolatban, akkor 20 eves volt a baratom. Egyutt sem eltunk. Persze nem lett belole folytatas. Aztan volt olyan kapcsolatom is, ahol masfel ev utan szakitottam -nem az eljegyzes hianya miatt- es megkaptam, hogy PONT MOST akarta megkerni a kezem..na persze.
2023. máj. 31. 23:51
 10/14 anonim ***** válasza:
46%

#1 es !! Akkor ha igy gondolod: addig ne is akarj egy nohoz hozzaerni mig nem no szerinted.

Illetve amig ki nem fejezed,hogy komoly: tehat menyasszonyt lehet, baratnot nem..megd***..ni..

2023. jún. 10. 19:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!