Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Normális az, aki már 2 - 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, aki már 2 - 3 hónap ismeretség után megkéri a párja kezét, majd pár hónappal később el is veszi? Úgy értem, h nem nagyon korai ez? Nincs ez nagyon elkapkodva/elsietve?

Figyelt kérdés
2023. máj. 17. 10:41
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
77%

Csak mert két felhasználónévről írsz, nem lesz hitelesebb, hogy boldog házasságban élve két gyerekkel CSAK ÚGY az exed élete után kutakodsz a nezen és még idegen emberek véleményét is kikéred (ami még durvább).

De legyen, válaszolok:

Igen, elhamarkodja.

Téged tuti sokkal jobban szeretett, az irántad érzett szerelme valósabb volt és már bánja, hogy szakítottatok. Minden éjszaka sír emiatt és a jelenlegi hölgyet csak kínjában veszi el ilyen gyorsan, hogy téged elfelejtsen. Most jó?

2023. jún. 7. 15:36
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
*a nezen = a neten
2023. jún. 7. 15:37
 43/49 A kérdező kommentje:

Egy felhasználóm van, és nem kellett kutakodni, hisz ismerősök vagyunk Facebookon😊

Én tudom úgyis h volt ez az egész😉

2023. jún. 8. 07:48
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

"Én tudom úgyis h volt ez az egész". Ez olyan infantilis... :D

Basszus, mintha maximum 18 éves lennél.

Ha te mindent tudsz, akkor miről beszélgetünk és minek?!

Azt állítod, neked felnőtt gyerekeid vannak. Kizárt! Te nem lehetsz több 20 évesnél ilyen megfogalmazásokkal:

"Ezt most jól benéztétek"

"Úgyis mindent tudok bibí"

Jézusom... 🤦‍♀️

2023. jún. 8. 08:01
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
#44 Nem hát, ő kérdezgeti itt meg havonta, hogy miért nem jegyzi már el a palija, hiszen 3 éve együtt vannak, igaz együtt sem élnek, de mindenki mást fél - 1 év után már megkérnek, ott nagyobb a szerelem, stb :D
2023. jún. 8. 08:03
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
45! Villámreakció! 😁😁😁😁
2023. jún. 8. 08:07
 47/49 anonim ***** válasza:
73%
Gyors valashoz vezetnek az ilyenek
2023. júl. 13. 12:21
 48/49 anonim ***** válasza:
73%
én 22 vagyok, nekem most ismerősi körömben több ilyen is volt. Én sem értem őket. Hova kell ennyire sietni? Egyik csaj akit láttam, összejött a sráccal decemberben kb,vagy év elején, február végén már el lett jegyezve és instára kiírta, szeptemberben lesz az esküvő :D Szerintem egy embert minimum 1 év,vagy még több kiismerni, erre vannak ,akik annyit együtt sincsenek, de már házasság. Felelőtlenség,az tuti.
2023. júl. 13. 19:28
 49/49 anonim ***** válasza:
20%

48. Mindenki magából indul ki. Szerinted sietnek, szerintük meg csak szimplán úgy érzik nincs mire várni.:) Ennyi az egész. Ismerem az érzést, mert nálunk is rövidebb idő után volt eljegyzés- és esküvő is.

Ha szerinted kevés ez az idő erre, akkor te várj 5-10 évet, vagy amennyit akarsz, de mit érdekel, hogy mások hogy élik az életüket? Nem mindegy neked? Tényleg ezen kell csámcsogni?

Vagy az a gondod valójában, hogy a pasid meg se kért évek óta pedig várod és közben szépen megkeseredtél!?

Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen kamu felháborodások, rosszallás mögött nagyon sokszor valójában irigység van...

Aki valóban boldog a saját életében, az nem háborog azon ha valakiket 2 hónap után kérnek meg és 1 év után házasodnak.

2023. júl. 13. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!