Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, aki már 2 - 3 hónap ismeretség után megkéri a párja kezét, majd pár hónappal később el is veszi? Úgy értem, h nem nagyon korai ez? Nincs ez nagyon elkapkodva/elsietve?
Csak mert két felhasználónévről írsz, nem lesz hitelesebb, hogy boldog házasságban élve két gyerekkel CSAK ÚGY az exed élete után kutakodsz a nezen és még idegen emberek véleményét is kikéred (ami még durvább).
De legyen, válaszolok:
Igen, elhamarkodja.
Téged tuti sokkal jobban szeretett, az irántad érzett szerelme valósabb volt és már bánja, hogy szakítottatok. Minden éjszaka sír emiatt és a jelenlegi hölgyet csak kínjában veszi el ilyen gyorsan, hogy téged elfelejtsen. Most jó?
Egy felhasználóm van, és nem kellett kutakodni, hisz ismerősök vagyunk Facebookon😊
Én tudom úgyis h volt ez az egész😉
"Én tudom úgyis h volt ez az egész". Ez olyan infantilis... :D
Basszus, mintha maximum 18 éves lennél.
Ha te mindent tudsz, akkor miről beszélgetünk és minek?!
Azt állítod, neked felnőtt gyerekeid vannak. Kizárt! Te nem lehetsz több 20 évesnél ilyen megfogalmazásokkal:
"Ezt most jól benéztétek"
"Úgyis mindent tudok bibí"
Jézusom... 🤦♀️
48. Mindenki magából indul ki. Szerinted sietnek, szerintük meg csak szimplán úgy érzik nincs mire várni.:) Ennyi az egész. Ismerem az érzést, mert nálunk is rövidebb idő után volt eljegyzés- és esküvő is.
Ha szerinted kevés ez az idő erre, akkor te várj 5-10 évet, vagy amennyit akarsz, de mit érdekel, hogy mások hogy élik az életüket? Nem mindegy neked? Tényleg ezen kell csámcsogni?
Vagy az a gondod valójában, hogy a pasid meg se kért évek óta pedig várod és közben szépen megkeseredtél!?
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen kamu felháborodások, rosszallás mögött nagyon sokszor valójában irigység van...
Aki valóban boldog a saját életében, az nem háborog azon ha valakiket 2 hónap után kérnek meg és 1 év után házasodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!