Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Normális az, aki már 2 - 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, aki már 2 - 3 hónap ismeretség után megkéri a párja kezét, majd pár hónappal később el is veszi? Úgy értem, h nem nagyon korai ez? Nincs ez nagyon elkapkodva/elsietve?

Figyelt kérdés
2023. máj. 17. 10:41
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

#29 - es, és 30 - as!

Nekem férjem van, és 2 gyerekem!

Úgyhogy ezt nagyon benéztétek! XD

2023. jún. 5. 16:56
 32/49 anonim ***** válasza:
82%
Akkor meg nem mindegy?
2023. jún. 5. 17:32
 33/49 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg, h fel mertem tenni egy kérdést, úgy tudtam ez az oldal arra való...:D
2023. jún. 5. 18:00
 34/49 anonim ***** válasza:
82%

Minek kamuzol??? Úgysem tudjuk ki vagy!

De igen, bármilyen kérdést fel lehet tenni...kamuzni is lehet ezerrel. Csak minek?

Ha neked férjed lenne és két gyereked, a legkisebb gondod is nagyobb lenne annál, mint hogy ilyeneket kérdezz a gyakorikérdések.hu, mert két gyerek mellett egyetlen szabad perc is ajándék és nehezen hiszem, hogy azt itt töltenéd (ilyen kerdéssel! 😀). Ha nem ilyen kérdés alatt írtad volna, nyilván nem lenne hihetetlen - még mielőtt belekötsz.

2023. jún. 5. 22:57
 35/49 A kérdező kommentje:

1. nagyok már a gyerekeim!

2. pont a volt férjemről szól a kérdés....

2023. jún. 6. 09:33
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
35, aha...
2023. jún. 6. 15:51
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Szoval az a tortenet, hogy a volt ferjed par honapos kapcsolatban eljegyezte az uj parjat?
2023. jún. 6. 18:08
 38/49 anonim ***** válasza:
85%

...és nagyon úgy néz ki, hogy ez őt zavarja. Nyilván nem arról van szó, hogy ő már boldog házasságban él. Le se pottyantaná... Csak a büszkesége valószínűleg még anonim sem engedi, hogy ezt bevallja. Vagy tényleg van férje - mert hozzáment az első "jöttmenthez", csakazértis alapon és nem boldog.

Aki boldog házasságban él, eszébe sem jut agyalni az exén és annak mindennapjain...

2023. jún. 6. 19:12
 39/49 anonim ***** válasza:
66%
Boldog házasságban élek, de én kifejezetten szeretném ha az exem felfordulna. 😂 Pedig nem, nem szeretem, szimplán haragszom, haragudni is fogok.
2023. jún. 6. 21:51
 40/49 A kérdező kommentje:

Nem zavar, hanem szimplán csak furcsálom, és viccesnek tartom, mivel mindig is megfontolt ember volt!

A közös ismerőseink jöttek azzal, h ez szerintük nem normális dolog, szimplán csak érdekelt a "nagyközönség" véleménye, h úgymond egy kivülálló mit gondol erről!

2023. jún. 6. 23:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!