Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet a hamari eljegyzéseknek, házasságoknak? Minél hamarabb megtörténnek ott a férfi részéről annál nagyobb a szerelem?
Ismerősi körben látom hogy egy fél éven belül megtörténik az eljegyzés, vagy akár házasság, és sokszor nincs is terhesség a háttérben.
Így olyan érzésem van, mintha engem a barátom meg nem szeretne, mert nálunk meg 2 éve semmi.
Az az oka, hogy akkor úgy érzik a felek, hogy örökkön örökké. Tarthat ez 1 évig, de halálig is.
Van rá valamilyen törvény?
Akik 10 évig együtt vannak, aztán házasodnak, ugyanúgy elválhatnak a házasságuk akár első évében is.
Mi is fél év után eljegyeztük egymást, egy év után házasodtunk, 11 éve együtt vagyuk.
Nem olvastam róla szabályzatot, törvényt, hogy mi a normális.
Ha neked ez a téves, beidegződött hitrendszered, akkor veled van baj, nem a pasival.
Ostobaság, felelőtlenség, impulzivitás.
Majdnem annyira ostoba dolog, mint kiírnod róla napi 5 kérdést.
Jajj, megint te?
Összeköltöztetek már 2 év után? Gondolom nem, de azért tedd fel még 50x ezt a kérdést. Dobd már ki és ne legyél már ilyen szerencse csomag!
Hányszor teszed fel ezt a kérdést?! Dögunalom! Már megválaszoltuk egymilliószor!
Most copyzzam be a válaszokat?????!!!!!
"Azt a nőt nagyon szeretik, akit olyan hamar eljegyeznek, vagy elvesznek 1 éven belül?
Valaki olyan könnyen megkapja a gyűrűt a barátjától, én meg hiába várok 2 éve, semmi, és emiatt egyre inkább azt gondolom, hogy a barátom engem nem szeret, pedig ő többször mondja, hogy szeret, de nem tudom elhinni."
februári bacakodás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!