Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthoni eljegyzés?
Figyelt kérdés
Az elkövetkezendő hetekben fogom megkérni a párom kezét. Mindketten rosszul vagyunk a nyilvános és a túl “nyálas” eljegyzésektől (persze mindneki úgy csinálja, ahogyan neki az álma,nem vagyunk egyformák:D). Itthon szeretném meglepni, van is 1-2 ötletem, de azért még jól jönne néhány.. Ti hogyan kérnétek meg otthon? A gyertyafényes,rózsa szirmos történet kilőve, az előbb említett okokból. Tudja, hogy közeleg az alkalom, mivel együtt választottuk a gyűrűt, de mégis szeretném meglepni egy teljesen váratlan pillanatban.2022. dec. 24. 15:36
11/13 anonim válasza:
Hány helyre írod még oda? Fárasztó vagy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljeg..
12/13 anonim válasza:
11. Kötelező okoskodnod, finomságos incel?
13/13 anonim válasza:
Kolléganőmet otthon jegyezte el a párja. A srác bevonta a csajszi tesóit is a szervezésbe, hogy míg ő otthon előkészül (főz, dekorál) addig ők vigyék el valahová (így mentek el plázázni). Munkatársamnak halvány sejtelme sem volt. Akkor volt neki gyanús, mikor az előtérbe ért és meglátta a rózsákat,gyertyákat stb. A rövid virágos -gyertyás út végén várta a srác a gyűrűvel :) szerintem romantikus így, nekem is tetszene egy ilyen variáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!