Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek gyűrű mérethez?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ki hogyan oldotta meg a párja gyűrű méret részét?
Sajnos a párom nem igazán hord gyűrűt, csak egyet a hüvelykujján..
Ötletek? Nem szeretném hogy bármit is sejtsen 😅
2022. dec. 7. 18:04
1/14 anonim válasza:
Ha lerakja pl furdes elott felprobalod hogy ne lássa meddig megy fel az ujjadra.
Ha meglatja buktad hogy meglepetés legyen.
2/14 A kérdező kommentje:
Ezzel nincs gond, mert ma délután lenyúltam a gyűrűt, keresi..😂 Viszont mondom, az a probléma hogy azt a hüvelykujján hordja, mivel túl nagy a gyűrűs ujjára..
2022. dec. 7. 18:14
3/14 anonim válasza:
de ne nyúld le, nem kellene észrevennie az egészet... reménytelen eset
4/14 Noren1989 válasza:
Mellémérhetsz egy virslit pl.
De szerintem a gyűrűsök egy centivel megfotózott kéz alapjàn simàn mondanak méretet.
Ha minden kötél szakad, mérd a sajàt valamelyikedhez, ha van hasonló vastagsàgú.
Nekem màkom van, nő méretű a kezem. (És igen, kis kézzel nagyobbnak érzik...)
5/14 A kérdező kommentje:
Jó de mégis hogy allitsak oda egy centissel fotózni a kezét? 😂😅 áhh, de nehéz dolog ez.. 😅
2022. dec. 7. 18:58
6/14 anonim válasza:
Egyszeru, vegyel nagyobbat aztan max kivagnak belole... De ha nem mangalica a parod akkor a legkissebb meret tokeletes lesz
7/14 anonim válasza:
Ezzel én is bajban vagyok. A párom egyáltalán nem hord gyűrűt. Mikor alszik, szoktam nézegetni a gyűrűsujját, hogy az én ujjaim közül melyikkel passzolhat (csak a kisujj), de ez mégsem pontos.
9/14 anonim válasza:
Az átlagos női gyűrűméret 52-57 között van. Ha vékonyabbak az ujjai, mint a nagy átlag, akkor 52, ha vaskos, akkor 56-57. Ha teljesen átlagosnak látod az ujjai vastagságát a többi nőhöz képest, akkor 54-55.
10/14 anonim válasza:
52-53, azt akartam írni a vékonyhoz.
Szóval kb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!