Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, számít az eljegyzési gyűrű értéke?
(Biztos van már sok ilyen kérdés, de lusta vagyok keresgetni, bocsi)
Tervezem megkérni a párom kezét, aztán felvetődött bennem ez a kérdés. Ő nem túl anyagias, ahogy ismerem nem számít neki a gyűrű ára, de legbelül lehet ő is vágyna egy nagy értékű pl. gyémánt gyűrűre, mint a filmekben. 25 éves vagyok, sose volt a családom eleresztve, így nyilván ilyesmi nem lesz. Csak érdekel, hogy hogyan vélekednek a nők. Csak őszintén hölgyeim!
Nekem pl annyiban számítana, hogy ne egy rágóautomatás gyűrűt kapjak, hanem ezüstöt bármilyen kővel. Pl ez számomra tökéletes lenne, szerintem gyönyörű, különlegesebb mint egy gyémánt
A barátommal nevetni szoktunk azokon az embereken, akik a hónap végéig nehezen húzzák ki, meg a lakbért is alig bírják kifizetni, de szórják a pénzt az efféle szimbólumokra, szóval nekem ABSZOLÚT nem számítana az eljegyzési gyűrű értéke. Sőt mivel mi sem vagyunk túlságosan eleresztve, kifejezetten ellenezném, hogy irrális összeget költsön rá.
Biztos másképp gondolkodnék, ha egy budai villánkban tervezgetnénk az esküvőt, de hát nem ez a helyzet. :D
Jaj, dehogy...
Oké, azért legyen viszonylag normális és tartós, szóval ne függönykarika, de egy tök szimpla, legalapabb ezüstgyűrű tökéletes a célra.
Nekem nem az értéke számítana, hanem az hogy miből van.
Ugyanis pechemre fémallergiám van, a fülemben is csak az arany a jó, mert mástól nagyon begyullad. Más antiallergén fémet nem próbáltam, de az aranytól nincs semmi bajom. Az ezüst ékszerek meg befeketednek rajtam, azzal se tudok mit kezdeni. Úgyhogy nekem jó lenne valami olcsóbb árkategóriájú arany is (sima cirkónia kővel) csak ne legyek tőle allergiás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!