Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, számít az eljegyzési gyűrű értéke?
(Biztos van már sok ilyen kérdés, de lusta vagyok keresgetni, bocsi)
Tervezem megkérni a párom kezét, aztán felvetődött bennem ez a kérdés. Ő nem túl anyagias, ahogy ismerem nem számít neki a gyűrű ára, de legbelül lehet ő is vágyna egy nagy értékű pl. gyémánt gyűrűre, mint a filmekben. 25 éves vagyok, sose volt a családom eleresztve, így nyilván ilyesmi nem lesz. Csak érdekel, hogy hogyan vélekednek a nők. Csak őszintén hölgyeim!
20. Hiába kötözködsz, és pontozol le,🖕, én erről nem nyitok vitát. Nekem nem kell 20 ezres eljegyzési gyűrű sem. Az acélgyűrűm szép és tartós. Nem vaskarika. Pont tökéletesen megfelelt a lánykéréshez. Ennyi.
Te meg hordd akkor a 20 ezres gyűrűdet ha erre élvezel, és neked ez a legfontosabb a lánykérésben, de ettől még nekem nem kötelező ugyanígy gondolkodnom.
Engem sem érdekelne, milyen összegű a gyűrű, amit kapok. Ne legyen a leggagyibb műanyagból, ami félbetörik már attól, hogy ránézek. De ezen felül nem számít, mennyibe került. Nem az számít.
Inkább azt nézném, mennyi enegiát vagy egyéniséget tett az eljegyzésbe. Nekem ez sokkal többet mondana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!