Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez erőltetésnek számít? Ez erőltetett eljegyzés szerintetek?
Nem erőltetted rá, mivel akkor ellenállóbb lett volna.
Ő neki ez nem jelentett olyan sokat, írtad is ő amúgy se akarta csak az esküvőt. Neki minden mindegy alapon elment veled és megkérte a szüleid előtt a kezét, nem csinált hatalmas csinnadrattát, mert számára a lánykérés nem erről szól.
Szerintem túlgondolod, biztos szeret téged, csak különösebben ő nem pörgött rá erre az eljegyzéses témába amivel semmi baj :)
Ja, hogy csak a "nyáladzás" hiányzott.
Nem szeretem a csinnadrattát én sem, valószínűleg ő is ilyen ember. Másik dolog, hogy erre is igaz, hogy minél nagyobb feneket kerít valaki a dolognak, annál inkább kirakat a dolog. Ha megkérem majd a barátnőm kezét, akkor azt nem azért teszem, hogy a küvilág felé dicsekedhessek rózsaszirmokkal. Ez kettőnk legbensőbb dolga, hogy egymást választuk egy életre. Esküvőn úgyis lesz buli, nem?
Szerintem a párod részéről szégyen,hogy tudja,hogy milyen típus vagy,vágytál volna a letérdelős meglepetés lánykérésre,mégsem adta meg neked.
Egy ilyen van az ember életében,tehette volna emlékezetessé is szerintem.
Persze ez is elég sok nőnek,ha megbeszélik és közösen megveszik a gyűrűt,de azért sok nő vágyik arra,hogy a párja rendesen kérje meg. Szóval szerintem gáz,hogy nem vette figyelembe ,hogy neked ez fontos lett volna.
Nem erőltettél semmit amúgy.
"a párod részéről szégyen" :D :D :D
Az kit érdekel, hogy a párja mit szeretne?
Miért írja mindenki hosszú ú-val a fiú főnév birtokos személyjellel ellátott alakját?????
fiúnk=több nőnek ugyanaz az ember a szeretője, míg fiunk=a mi hímnemű gyermekünk. Ugyanígy fiúk=több hímnemű gyermek, míg fiuk=az ő hímnemű gyermekük.
Igaz, hogy csak egy ékezet, de nagyon nagy különbség van jelentésben. Annyira igénytelen nem figyelni rá...
Tudod, ízlések és pofonok.
Nekem az ilyen eljegyzés tökéletes lenne, én a rózsaszirmos óriás meglepetés lánykérésektől mászok a falra.
Nem hiszem amúgy, hogy erőltetés lett volna, inkább az a baj, hogy ezen rugózol, ahelyett, hogy örülnél, hogy össze fogtok házasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!