Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthoni eljegyzés?
Nekem lelombozo lenne ha semmi energiát nem tenne bele az biztos.
Van akiknek bejonne az ha strapálod magad pl főzöl egy vacsit meg gyertya, ennyitol olvadnak már sokan.
Nekem ez is faék. (De én nem vagyok átlagnő aki csak annak is örül ha egyáltalán kegyeskedi megkérni valaki. De a legtobb nő örul mint majom a farkának)
Ő nem vágyik semmi extrára,ezt mondta is (sőt..). Sütni,főzni tervezek neki, de önmagában az nem különleges, mivel majdnem napi szinten szoktam. Olyat szeretnék, ami nem felhajtás, de mégis különleges. :)
Köszi a választ!
Nincs véletlenül egy olyan hely amihez kötődtök, mert a kapcsolatotok szempontjából fontos volt?
Pl: egy tópart vagy egy vidéki város, vagy valami hegyi kis falu ahol egyszer együtt voltatok, és mindketten szerettétek.
Szerintem egy ilyen helyen kérd meg a kezét. Persze ezt is lehet mindenféle felhajtás nélkül csinálni. Én teljes mértékben megértem ha nem szeretitek a látványos dolgokat.
De egy olyan helyen ami mindkettőtöknek kedves, szépen "csendben" is megkérhetnéd.
Jegyezd meg!
A nőknek SEMMI nem jó!
Haverom barátnője hasonló, visszahúzódó lányka. Haver nem sokat szórakozott a dologgal. Mikor a lány elaludt, bekente olajjal a gyűrűt, és felhúzta neki. Mi lett utána? Saját elmondása szerint majd befosott, mikor hajnali 3-kor a lány felsikított a fürdőben. Kiment a lelkem pisikélni, és akkor vette észre.
Ha az egyszerű dolgokat szereti a párod, akkor készítsd el neki az egyik kedvenc kajáját és utána pedig egy bor mellett add át neki a gyűrűt.
Ennél egyszerűbb dolog nem lehet csak ez.
Vagy b opció spontán fogd, és szex után add oda neki és kész.
Ezek a leg egyszerübb meg oldások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!