Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel év után eljegyzés? Fél éve vagyunk együtt, 2 hét után összeköltöztünk, szerintetek korai lenne az eljegyzés?
Ha a konzervatív gondolkodás szerinti szokásokat nézzük, akkor azt szokták mondani, hogy korai. De! Mi is valójában az eljegyzés?
Valami világmegváltó, visszavonhatatlan valami? Nem. Bármikor visszavonhatja bármelyik fél. Ennek fényében nem korai....
Majd az idő eldönti, hogy összeillő pár vagytok e. A házasság az már egy nehezebben visszavonható dolog (azt nem kell elsietni).
Legfeljebb ha nem működik a kapcsolat, akkor felbontjátok az eljegyzést. Na, bumm, nem ti lennétek az elsők, sem az utolsók akik így jártak.
De az is lehet hogy jól sül el az egész, és boldogan éltek míg meg nem haltok...
Szerintem nem. Nekünk is ekkor volt az eljegyzés,napra pontosan 6 hónap. 1 évre rá volt az esküvőnk. Azóta is boldog házasságban élünk:). 13. éve vagyunk együtt:)
A több éves járogatás, pasim csajom kapcsolat se garancia semmire. Rokonságban van aki 8 év után házasodott, majd 1 évre rá el is vált.
A párkapcsolat minősége a lényeg, és hogy a 2 adott ember hogy áll hozzá. Az meg nem az idő függvénye.
Szerintem sem korai, viszont ettől függetlenül nem làtom értelmét.
Nekem inkàbb ez egy amolyan korai lefoglalózàsnak tűnik, de személyesen is ismertem olyan csajt, akit minden pasija komoly hàzassàgi ajànlattal etetett.
Az eljegyzés önmagában nem jelent elköteleződést, inkább a szándékot. A házasság már egy hangsúlyosabb dolog, ha eldöntitek, hogy tényleg együtt akarjátok leélni az életeteket, akkor a következő témákat mindenképp meg kell beszélni: anyagiak, lakhatás, gyermekvállalás és -nevelés, vallás, politikai nézetek (a listát lehet bővíteni).
Nekem személy szerint korai lenne a fél év ismertség utáni eljegyzés, több idő kéne az eljegyzés előtt.De nem minden pár egyforma, kinek előbb,kinek később jön az ihlet. A lényeg, hogy legyenek korrektek egymással és ne rabolják egymás drága idejét (rengeteg nő van itt,a Gyakorin,akik 5+ éve várják a nagy kérdést:( ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!