Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akik huszonévesen ismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik huszonévesen ismerkedtek meg a párjukkal, mennyi idő után volt az eljegyzés? Mennyi ideje voltatok együtt, mennyit éltetek együtt előtte ? Mikor ideális ? Mennyi az, amennyit még “várnál” rá ?

Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 12:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%

"Biztos vagyok benne, hogy több on és emberismeretem van, mint neked"

Nos... Minden bizonnyal... Azért kérdezősködsz a gyakorikérdéseken és várod itt a megváltó választ ahelyett, hogy 100%-ban a pasiddal beszélnéd át. Így elég nevetséges kijelentés volt, valamint megmutatja, hogy mennyire lenézed a valaszolókat és mennyivel képzelsz magadról többet, mint valójában kéne. Sokkal!

2022. nov. 14. 16:35
 22/28 anonim ***** válasza:
56%

Kedves Kérdező, ezzel a mentalitással lesznek még nagy pofára eséseid. Pár év múlva valószínűleg körberöhögöd magad, hogy 23-24 évesen ilyet le mertél írni :D

Megmosolyogtató volt, ne haragudj.

2022. nov. 14. 16:37
 23/28 A kérdező kommentje:

Én nem haragszom. Szerencsére rajtatok kívül mindenki értette, mit szerettem volna kérdezni.

Persze, ennyi erővel senki ne tegyen fel semmiről kérdést, hiszen miért nem tudja a választ alapból, nem?

2022. nov. 14. 16:52
 24/28 anonim ***** válasza:
42%
Nem a kérdéssel van a baj észlény, hanem a stílusoddal, amit megengedsz magadnak csak azért, mert valaki nem ért veled egyet 101%-ban. El kell keserítselek, de a kommunikáció nem arról szól, hogy te mondasz valamit, az emberek meg bólogatnak. Lesznek még nagy meglepetések az életben számodra, csaxólok... Még mielőtt azt gondolod jelen problémáid a legnagyobbak.
2022. nov. 15. 07:20
 25/28 anonim ***** válasza:
47%
Minek teszel fel kérdést ha nem fogadod el, hogy adott esetben van aki nem veled ért egyet? Ezen nem kell felháborodni, teljesen normális dolog.
2022. nov. 15. 12:48
 26/28 anonim ***** válasza:
76%

20 voltam amikor összejöttünk, pár hónapra rá már együtt is éltünk. Mi mondjuk úgy vágtunk neki, hogy nem akarunk házasságot, aztán ahogy mélyült a kapcsolatunk, változott a véleményünk. Olyan 3 év után kezdünk beszélni arról, hogy mégis házasodni,,kellene", de változó intenzitással került csak szóba. végül kicsit több mint 5 év után történt meg az eljegyzés nem olyan régen. Igazából tudom, hogy ő az igazi, a kapcsolatunk fontosabb, mint az, hogy házas legyek, de kb 2 év múlva azért úgy döntöttem volna, hogy akkor hozzunk végleges döntést, igen vagy nem. A házasság legalább 2 évig még nem esedékes, mert éppen új országban kezdtünk új életet, szóval most erre koncentrálunk, de 3-4 éven belül jó lenne megejteni.

De én pl 3 év együttélés előtt nem is mondtam volna igent, SZÁMOMRA az elkapkodott lenne.

De van olyan barátnőm, akik 10 éve együtt vannak, és még nem volt lánykérés, mert most az életüket építgetik még. Másik barátnőmék pedig kb 7 év után házasodnak jövőre

2022. nov. 16. 14:53
 27/28 anonim ***** válasza:
50%
21L vagyok, 1 évet adtam mindegyik fiúnak erre akivel együtt voltam, a megismerkedesunktol kezdve, többet egy nappal sem😌
2022. nov. 20. 14:37
 28/28 A kérdező kommentje:

Mivel nem ért egyet valaki? Nem is irtam semmi olyat, amivel egyet lehet érteni, mem egy eldöntendő kérdést irtam, amire két válasz van.

Úgy értettem, akkor atfogalmazom a kérdést-hogy mennyi az az idő, amit a PARODDAL megbeszeltetek, mennyi kapcsolat után, mikor legyen eljegyzés.

2023. jan. 14. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!