Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érik egy lánykérés, vagy ne is várjam a közeljövőben?
Szerintem sem baj ha nem kéri meg azonnal a kezed. Attól is függ hány évesek vagytok.
Nagybátyámék 2002-ben jöttek össze, 2007-ben volt eljegyzés, 2012-ben házasodtak össze. Azóta is boldogok együtt, szeretik egymást és két gyerekük van. Van aki gyorsabban halad, van aki lassabban.
Ha vágysz rá, jelezd neki valahogy óvatosan! :)
Én 25 éves vagyok, a párom 31.
Az első kapcsolatunkból mindketten átéltünk a jegyespárok mindennapjait egy rövid ideig, mert mindketten pofára estünk. Példának okáért, akkor gyermekfejjel 1 év után kért meg az akkori párom, ő pedig 5 év után kérte meg az akkori párját aki már erőltette (tudom, mert ismertem személyesen) rá pár hónapra pofára ejtették.
Na de hogy ne csak szomorú legyen ez a komment😄 A házasságról mindenek negatív érzéseink, tudjuk egymásról hogy komoly szándékaink vannak. Szoktunk beszélgetni arról, hogy pár éven belül szeretnénk gyermeket, előtte meg kell teremtenünk közösen ehhez mindent. Szóval légyszíves, aki szerint nem szeretjük egymást annyira hogy egyáltalán együtt legyünk azok hanyagoljanak. Ez a poszt nem azért készült, mert hogy a párom egy paraszt és nem kér már meg. Engem csak érdekelt, hogy azok a lányok/nők/asszonyok akik ebben a cipőben járnak, vajon mennyi idő után lettek megkérve.
Azt írod, már mindketten átéltétek a jegyespárok mindennapjait. Az most lényegtelen, legalábbis a ti kapcsolatotok szempontjából, hogy azok miként végződtek, vagy mennyire volt átgondolt lépés anno.
Ha szeretnél eljegyzést, beszélni kell róla, az még nem nyögvenyelős, meg erőltetés, hogy szóba hozzátok a jövőbeli terveiteket.
Amúgy meg akkor sincsen semmi, ha nincs eljegyzés, meg letérdelős lánykérés, sokan csak megbeszélik, hogy összeházasodnak, aztán meglépik.
Nem kell ám minden komolynak vélt kapcsolatban gyűrűt rántani, mert aztán sokadjára elkopik a jelentősége annak is.
Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor most ti nem gondoljátok komolyan, de a lényeg végülis a házasság, ha együtt terveztek, azt meg lehet úgy is csinálni, ahogy írtam, sallang nélkül, eljegyzés nélkül is. Többedjére már lehet nem úgy áll hozzá az ember akkor sem, ha amúgy tényleg el akarna venni.
Beszéljetek róla! Ha te meg újra gyűrűs menyasszony akarsz lenni, mert ez fontos neked, akkor pláne, mert lehet ő is úgy lesz vele, hogy összeházasodtok amikor megérik rá a helyzet és kész.
Kommunikáció nélkül nem működik semmi. Pláne a kapcsolatok nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!