Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az eljegyzésetek?
A Lánykérés érdekel, vagy a rendezvény amit tartani szoktak erre vonatkozóan?
Természetesen kettesben voltunk. A kezemet az erkélyen kérte meg a most már férjem a tűzijáték alatt. (08.20.) Letérdelt, elmondta hogy én vagyok élete szerelme, velem akar megöregedni, és megkérdezte hozzámegyek e feleségül. Igent mondtam, aztàn a folytatás már az ágyban volt:)
Ilyen családos buliszerűség nem volt. Egyáltalán Nem tartottuk fontosnak, számomra pedig az ilyesmi kifejezetten erőltetett is. Nem tetszik. A 2 család az esküvőn találkozott.
A kettes válaszadó jól írta!
#1-#3! Tehát eljegyzésetek nem volt csak lánykérés! A kérdés eljegyzésre vonatkozott! "Milyen volt az eljegyzésetek?"
Mára már összemosódtak, de valójában igenis van különbség, pont úgy, mint az eljegyzés és házasság között.
Olvasgason kicsit, akinek fogalma sincs róla (mielőtt lepontozza azt, aki tudja):
Én sem értem mit értetlenkednek itt és erősködnek hogy csak az az eljegyzés ami közönség előtt történik. Engem az első évfordulónkon kért meg a leendő férjem, gyűrűt kaptam és a kérdést. Igent mondtam, gyűrű az ujjamra került és ezzel el voltam jegyezve 🤷 Mivel ez nem sokkal Karácsony előtt volt, Karácsonykor bejelentettük az én családomnak, az ő szülei meg tudták előtte is hogy mire készül.
Egyébként ez rég volt, még 19' Karácsonyán de csak most házasodunk össze pár hét múlva. A covid miatt se tavalyelőtt, se tavaly nem álltunk neki szervezkedni.
Gondolom vidéki szokás ez a nyilvános lánykérés, én sem ismerek senkit aki ezt tette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!