Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti is várjátok már az eljegyzést?
Én nagyon várom.
Tegnap voltunk az árkádban, bementem egy ékszerboltba, mert úgy húzott oda a szemem mint egy mágnes,és a párom rögtön odaállt mellém, h na melyik tetszik?
Megfordult a fejemben, h azért kérdezi...
Nem nyaggatom vele meg semmi, csak én már nagyon várom:)
21/L 27/F
nekem volt olyan barátom, aki megkérte a kezem, írt egy kis szöveget, hogy írjam alá :)(együtt jóban rosszban, holtomiglan, akarom e, stb ilyesmiket)
ő rajta totál lehetett látni, hogy én vagyok a mindene, nem is aggódtam, hogy mikor vesz gyűrűt, vagy ilyesmi
a mostani barátom, meg ígérget mindent, közben más csajokkal beszélget akármikor ha az utcán ismerős csajt lát...ő nála már aggódok mit akar tőlem....
ezzel annyit akartam ha egy srácnak őszinték az érzelmei, az teljesen leolvasható róla, és az ő párjának nem is kell így rágódnia el fog venni, vagy nem...
én nem várom,szeretek kötöttségtől mentesen élni. Van barátom pár éve,de enélkül is jól megvagyunk. :)
28/L
Volt osztálytársam kezét a 18 születésnapján kérte meg a barátja.
Én már közeledek a 20-hoz, eljátszadoztunk a gondolattal, hogy majd egyszer, valamikor..Mint a legtöbb lány, én is várom, de nem siettetem. Boldogok vagyunk, amikor csak lehet, együtt vagyunk és tudatosan készülünk az összeköltözésre. Az eljegyzés meg majd jön, amikor jönnie kell:)
én is nagyon várom, és ugyan az a véleményem mint neked Kérdező,mi 4éve vagyunk együtt és azért 4év után hogyan hív,a csajom,vagy a menyasszonyom! Ez egy szándék és én még nem szeretnék esküvőt,csak egy gesztust hogy akar,akarjon majd az ő feleségének,hogy komoly szándékai vannak.És sosem voltam olyan tipus hogy fűvel fával,mindig a tartós kapcsolatra pályáztam,ami most van és minden tökéletes és szerintem ebben nincs semmi gáz,sem elítélendő ha valaki egy idő után már vágyik eggyel följebb lévő státuszra a pai szemében hamár rengeteg energiát és időt beleölt a kapcsolatba.Mert egy 4éves,vagy több éves kapcs sem magától tart amióta tart..És igen várom,nagyon várom!! :))
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!