Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti is várjátok már az eljegyzést?
Én nagyon várom.
Tegnap voltunk az árkádban, bementem egy ékszerboltba, mert úgy húzott oda a szemem mint egy mágnes,és a párom rögtön odaállt mellém, h na melyik tetszik?
Megfordult a fejemben, h azért kérdezi...
Nem nyaggatom vele meg semmi, csak én már nagyon várom:)
21/L 27/F
Sajnálom kérdező, de az utolsónak tényleg igaza van.
A lánykérés nemcsak gesztus, az már egy komoly szándéknyilatkozat, ami után még valóban lehet várni az esküvővel.
Amíg "csak" gesztusnak érzed, tényleg nem értél még meg rá.
az én párom is mondott ilyeneket
feleségem leszel
gyereket akarok tőled
hm
és még mindig nincs gyűrű
én fiú vagyok és nemsokára megkérem a barátnőm kezét :)
én 20 ő 18. 3 éve együtt vagyunk és remélem még sokáig fog tartani :) már megvettem a gyűrűt de még nem tudom mikor jön el a pillanat, mindent alaposan kiakarok dolgozni :D
Nem érttem azt hogy 21évesen ne mmondanak neked semmit??
Én mondok 20évesen!!
HAJRÁÁÁ!!!!!
Mi közel 3 éve vagyunk együtt,2.5éve együtt élünk!
A kisérő gyűrűt már megkaptam márcsak a karikára várok,hogy rajta így gyűrű legyen:)
Manapság tapasztalataim szerint jön vissza a fiatalon házasodjunk,és vállaljunk gyereket!
Ez miért baj?Ha az én körülményeim engednék,már én is szülnék!
Ki kell ismerni a másikat, ha tudtok együtt élni, megértitek egymást miért ne,tök mindegy,hogy 21 vagy 30!!
Szerintem meg maradjunk annyiban, hogy mindenkinek azt jelenti az eljegyzés, amit jelent.
Számomra nem azt jelenti, h jövőhéten esküvő, hanem azt, hogy tudatni akarja a férfi ,hogy komoly szándékai vannak velem.
Az eljegyzés nem biztosíték az esküvőre.
És nem a kérdésre válaszoltál, szóval menjél szépen máshova vitatkozni.
Szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!