Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak én vagyok úgy vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok úgy vele, hogy utálom megnyitni a facebookot mert mindenkit eljegyeznek?

Figyelt kérdés

Mi 5 éve vagyunk együtt a párommal, de hiába beszéltünk már sokszor házasságról, nincs előrelépés. Olyan lányokat, akik meg 1-2 éve ismerik a pasijukat simán elvesznek, eljegyeznek. Nem hiszem, hogy én lennék a hibás. A környezetem is folyton találgatja, hogy mikor lesz valami már végre. Én is szeretnék férjhez menni a páromhoz. Szeretem őt, de úgy érzem, hogy ő ezt még tologatná, meg nincs felnőve hozzá.

26 évesek vagyunk.

2022. okt. 4. 20:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
76%

36. Az hogy nem volt más nővel kapcsolata nem kifogás arra hogy 5 év után se hajlandó meglépni a házasságot.

A férjem konkrétan 22 éves volt mikor összeházasodtunk másfél év után, nem volt mással kapcsolata, és pont ugyanannyira akarta a dolgot mint én, és nem kellett várakoznom a lánykérésre sem, mert magától jutott oda, hogy erre vágyik.

A kérdező palija egyszerűen nem akar házasságot. Hogy csak vele nem, vagy egyáltalán nem az már más kérdés. Meg az is hogy miért nem őszinte ezzel kapcsolatban. Azon kívül hogy a fix szexet nem akarja elbukni.

2022. okt. 5. 14:20
 42/65 anonim ***** válasza:
79%

Teljesen mindegy hány éves egy férfi, felesleges ezen lovagolni: akkor házasodnak, ha szerelmesek!

Ismerősi körömben az összes férfi halál szerelmes volt, mikor letérdelt és feltette a kérdést.

Na most abból kiindulva, hogy a szerelem érzése max 3 évig tart, kérdéses, hogy meglépi-e valaha.

Pontosan emiatt van az, hogy nagy százalékban 2 éven BELÜL történik a legtöbb lánykérés (szerelmes időszak), vagy 10. év körül (ilyet is sokat hallunk). Véleményem szerint a 8-10 év körül történő lánykérés mögött mindössze az áll, hogy nem talált jobbat. Végülis ez sem gáz, mert ha 10 év alatt nem kellett neki jobban más nő, kkor valszeg ez így is marad (annak ellenére, hogy nem halál szerelmes).

Szóval kedves kérdező! Ezekből kiindulva a lánykérésnek már meg kellett volna történnie, de mivel ben történt meg, szerintem marha sokára fog megtörténni (ha meg fog egyáltalán: ha szerencséd van és addig nem talál jobbat).

2022. okt. 5. 16:31
 43/65 anonim ***** válasza:
100%

Pár szót elírtam, de remélem érhető voltam 😀

Elfelejtettem hozzátenni, hogy én biztosan nem várnék... Mert ha meg 8 év után jut eszébe, hogy ja amúgy nem kellesz, mert neki Juliska kell, ott leszel 30 évesen szingliként és kezdheted újra. 26 évesen még nem késő keresni valakit, aki szeret és el is vesz belátható időn belül.

Ne várd, hogy bevall ebből bármit is. Nem hülye, hogy elmondja, hogy nem akar elvenni. Nyilván hiteget.

2022. okt. 5. 16:35
 44/65 anonim ***** válasza:
21%

Miért hiszitek azt hogy a gyűrűt ki kell érdekelnének?!

Írtad ezt h re még gyűrűt se erdemelsz míg más igen..

Mi 8éve vagyunk együtt és sehol semmi.

Nálunk azt mondta örülne ha a feleségem lenne, de nem akarja rám erőltetni de már lesz.rja

2022. okt. 6. 06:46
 45/65 anonim ***** válasza:
100%

#44! Azt a k... 🤦🏻‍♀️

...és ilyen mellett is van nő, aki kitart...

2022. okt. 6. 09:53
 46/65 anonim ***** válasza:
100%
45. Vannak ilyen igénytelen nők is.
2022. okt. 6. 13:05
 47/65 anonim ***** válasza:
100%

Idén eddig egy vagy kettő jött szembe velem... 415 ismerősöm van.

Nem igazán érdekel. Ha fontos az a személy, aki házasodik, akkor örülök, különben meg szinte észre sem veszem.

2022. okt. 6. 13:46
 48/65 anonim ***** válasza:
92%
Akinek fontos lenne házasodni, annak nyilván rosszul esik ha lát mást, hogy esküvő volt. Akinek nem fontos, annak közömbös.
2022. okt. 6. 14:27
 49/65 anonim ***** válasza:
86%
26 evesen 5 ev utan en mar nem az eljegyzest varnam, hanem magat a hazassagkotest. Leultetnem es nyiltan megmondanam neki “Bela, foglaltam idopontot az anyakonyvvezetohoz e honap vegere, jo?” Ha nem jo, lapat. Tobb idod ne menjen karba. Es ha te hazassagban akarsz szulni, marpedig nem ugy, hogy terhesen vesznek el csak a gyerek miatt, akkor tartsd is magad ehhez, ebbol ne adj lejjebb, mert ha neked ez fontos, akkor ragaszkodj hozza.
2022. okt. 6. 15:24
 50/65 anonim ***** válasza:
100%

A párod seohasem fog eljegyezni, mert mindig lesz valami kamu kifogása.

Együtt tudsz élni ezzel a tudattal? Ha nem, hagyd ott.

2022. okt. 7. 22:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!