Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőt miért vesznek feleségül, míg engem nem?
1 éve és 8 hónapja vagyok együtt a párommal, de még mindig semmi. Bár igaz, hogy még nem élünk együtt, de még csak el sem jegyzett.
Összehasonlítom magam a volt osztálytársaimmal, szinte mindegyikük házasságban él, és gyerekeik vannak. Nekem egyik sincs így 29 évesen.
Beszéltem erről a barátommal, de azt mondta majd később, de ő is szeretné.
Már megint ez a baromság.
Ne haragudj de ez egy baromság.
Átlagolj!
Nekem 15 velem egykorú hölgyből 2 házas összesen, és 3-nál van gyerek.
30-40 közötti korosztály.
Amúgy mindenki csak azt látja meg amit akar..
Miért venne el?
Valószínűleg nem gondolja veled komolyan, hiszen együtt sem éltek. Nekem ne mondja már senki, hogy ha 28-30 évesen van egy párod, akit szeretsz, akkor is inkább anyadekkal laksz :D
"A barátom nem akar albérletbe menni, de egymás szüleinél sem szeretnénk élni."
Ezek szerint házasodni sem akar. Beszéld meg vele, mik a tervei, és ez alapján dönts.
Beszéltetek már erről? 1 év és 8 hónap után már azért szóba kerülhetnének hosszútávú elképzelések a kapcsolattal.
Ő házasságpárti egyáltalán?
Egyébként nem vagy még lemaradva. Lehet, hogy te úgy látod, hogy ennyi idősen "mindenki" házas, addig pl. az én volt osztálytársaimnak még a fele sem házas és idősebb vagyok nálad 4 évvel.
1 év 8 hónap az semmi,ha nem ismertétek előtte egymást...
Másrészt elsőnek költözzetek össze,mert mint a jó mondjás is tartja "lakva ismerszik meg az ember",addig inkább örülj neki hogy még nem hozta fel az eljegyzést,mert lehet együtt élni meg nem is tudnátok rendesen.
De most ettől tekintsünk el. Szerintem ez miatt IS van rengeteg elvált ember ,mert korán beleugranak a házasságba... 1,5 év?? Kishijján még ki se ismerik egymást annyi idő alatt az emberek,akkor még bőven megvan a "rózsaszín köd" meg hasonlók.
Miért kell ilyen elhamarkodottan dönteni? Miért osztogatják már a gyűrűket úgy,mint a csokikat randira menet?! Ennek kellene egy kis súlyának lennie, nem?
Na erről beszélek! Magában a házasság, gyerek semmit sem ér,ha a kapcsolat egy nagy rakás sz****.
Csomó mindentől függ. Sok pasi évekig együtt van egy nővel, akit esze ágában sincs elvenni, csak helyfoglalónak használja, amíg nem jön az igazi.
Van, aki házasodna, de mondjuk úgy ítéli meg, nem megfelelőek a körülményeik - akár anyagi, akár társadalmi stb.
Nekem sincs gyerekem, se férjem, nekem is vannak volt osztálytársaim, akik már másodszor házasodnak, de őszintén én nem irigylem tőlük. Nem csak azért, mert nekem ez nem kifejezett életcélom, de pl így amennyit én látok a kapcsolatukból, olyan kapcsolat nekem amúgy nem is kéne. Aztán nyilván nem látok minden részletet, de annyi alapján, amennyit látok, munkamegosztás, ki hogy beszél a párjáról, hogy viselkednek egymással, én olyan házasságra nem is vágyok.
Kb 1 kezemen meg tudom számolni, hány olyan jól működő házasságot láttam életemben, amire én azt mondanám, hogy na ilyenért igen, ilyenért házasodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!