Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőt miért vesznek feleségül, míg engem nem?
1 éve és 8 hónapja vagyok együtt a párommal, de még mindig semmi. Bár igaz, hogy még nem élünk együtt, de még csak el sem jegyzett.
Összehasonlítom magam a volt osztálytársaimmal, szinte mindegyikük házasságban él, és gyerekeik vannak. Nekem egyik sincs így 29 évesen.
Beszéltem erről a barátommal, de azt mondta majd később, de ő is szeretné.
Ne hasonlítsd magad másokhoz.
Pl. Én is lassan 2 éve vagyok a párommal, eljegyzés még nem volt. Nagyon jól kijövünk, nem vitatkozunk soha, a mai napig ugyanaz az érzés van mint az elején. Tényleg nehatívumot nem is tudnék felhozni.
Tesóm 9 hónapja jött össze a barátnőjével. Teherbe esett, eljegyzés , házasság stb. De szó szerint ölik egymást, rossz hallgatni őket.
Melyik a jobb vajon?
Ha még együtt sem éltek, akkor nincs itt az ideje.
Amúgy meg ezt a pároddal kellene tisztázni, hogy mik a terveitek, és vajon a kettő összecseng -e, nem a mások teljesen más élethelyzetéhez hasonlítani a tiédet.
És ha elvenne, hol élnétek? Az esküvőtől még nem lenne saját lakásotok.
Nem kell olyannal összekötni az életedet, akivel nem éltek még együtt.
Közös ingatlant se vennék látatlanban olyannal, akivel még nem éltünk együtt. Nem kötelezném el magam 20 évre közös hitellel.
Albérlet pedig a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!