Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kezdik el a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdik el a pasik magukat sajnáltatni mikor össze vesznek a feleségükkel?

Figyelt kérdés
Amikor összeveszünk és nem szólok a férjemhez nem kér bocsánatot hogy bunkón viselkedett. Hanem el kezd olyanokkal jönni hogy nagyon szarul van, fáj itt fáj ott, szédül, fáj a haja szála stb. Ez most mire jó? Attól hogy fáj neki valahol tőlem még nem kért bocsánatot hogy megbeszéljük a dolgokat. Rohadtul pont leszarom milye fáj ha nekem meg a lelkem fáj és ő azzal nem törődik. Miért kezdi ezzel a kommunikációt. Ettől a helyzet nincs megoldva.

2021. jan. 24. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Mondanál konkrét példát egy ilyen összeveszésre vagy bunkózásra?

Felnőtt emberek vagytok, neki is tudni kéne kommunikálni. Ha pedig valakit megbántunk, illik tudni bocsánatot kérni. Te szoktál tőle?

2021. jan. 24. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Biztos hányingere van tőled. Minek veszekszel?
2021. jan. 24. 15:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Például fel hívom napközben hogy mi újság és dolgozik esetleg kérdezek mit főzzek mire haza ér a munkából mert én hamarabb végzek mint ő erre úgy beszél velem mintha nekem tudni kellene hogy őt éppen fel húzták a munkahelyen mert sok a munka. És KB el küld anyámba. Hogy ő most ideges és mit érdekli mit főzök. Ez nagyon rosszul esik, mondom is neki hogy ne velem kiabáljon nekem is sok a munka mégis tudok vele szépen beszélni. Erre annyit mond hogy mert én mindig fárasztom. Hát akkor nem kell követelni se otthon a kaját ha ilyen bunkó. Mire haza ér meg már úgy csinál mintha semmi nem történt volna én meg távolságot tartok. Ilyenkor jön azzal hogy milyen szar napja volt,faj a térde a feje stb.
2021. jan. 24. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha velem így bánna a párom, elküldeném én az anyjába. Mindent rajtad vezet le? Ez nem normális viselkedés. Beszéltél már vele erről? Ha nem változtatna én nem maradnék vele, tönkretesz idegileg ..
2021. jan. 24. 17:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze már sokszor beszéltem vele erről. Azt mondja olyankor nem tudja magát kontrollálni. 4 éve vagyunk házasok de nem tudtam megszokni még hogy ilyen csúnya a stílusa olykor.
2021. jan. 24. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!