Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nagy pénzemberek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy pénzemberek tényleg elhiszik, hogy a feleségük szereti őket?

Figyelt kérdés

Nyilván nem azokra értem, akik kb. egy idősek és tényleg szeretik egymást (Bill Gatesék, Brad Pitték, stb.).

Hanem mondjuk Andy Vajna vagy Hugh Hefner. Ők komolyan elhiszik, hogy szerelemből van velük a feleségük?

2016. szept. 21. 19:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem hiszem, hogy érdekli őket.
2016. szept. 21. 19:46
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem hülyék ők :)

Ha nekik nem felelne meg így a dolog, akkor nem is lett volna így.

Egyébként tényleg lehet, hogy szereti őket a felesége. Sosem lehet tudni.

Jó értem én, sokszor vannak ilyen kapcsolatok a pénz miatt, de én is az idősebbeket szeretem, mégsem motivált soha a pénz. Nekem mindig jobban ment, mint a partnereimnek, viszont, aki látott rögtön ezzel jött, hogy tuti a pénz miatt vagyok velük.

2016. szept. 21. 19:48
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Agha brad pittek is annyira szeretik egymast hogy valnak el
2016. szept. 21. 19:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Úgy olvastam, hogy a : nagy péniszűek :D

Ha te is lenyomsz 10-20 évet valakivel nem ez lesz a fő gondod, hogy szeret-e :)

2016. szept. 21. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Feri cimboránk tele van pénzzel, és biztosak vagyunk benne, hogy a barátnője nem a személyisége miatt van vele... khm.

-Feri, ugye tudod, hogy Bea nem az eszed vagy a sok jó tulajdonságod miatt, hanem a pénzedért van veled?

-Na, az nagyon jó!

-Hogyhogy jó? Miért jó?

-Mert abból van a legtöbb

...

No more question.

6/12 anonim ***** válasza:

Tudják, hogy nem a szép szemükért vannak velük és azt is, hogy az emberek miért keresik a társaságukat.

Szerintem ennyi idősen valahol elfogadták ezt, és a helyükön kezelik a dolgokat. Kb. ennyi

7/12 anonim ***** válasza:
76%

Miért ne szeretnék őket?!

Én nem hiszem, hogy egy komoly nő csak a pénzért együtt lenne valakivel.

Ezek az emberek, akiket felsoroltál nem hülyék, rengeteg emberrel dolgoznak együtt, és azért sikeresek, mert jó emberismerők. Ki tudják válogatni azokat a hölgyeket, akik nem a pénzükért keresik őket.

És a "nagy pénzemberek" feleségeik is általában "nagy pénzlánykák", nem halnának éhen a férjük nélkül.

Sokkal jellemzőbb a pénz miatt házasodás a szegények között, mert ott van olyan választás előtt a szegény lány, hogy éhen hal, vagy 3 műszakban dolgozik a gyárban és majdnem éhen hal, vagy hozzámegy az Ócskavasas Józsihoz a faluvégén, mert az nagy vállalkozó, annak van háza, és nagy autója.

2016. szept. 21. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:

3-as, szerintem nem az volt a lényeg, hogy Brad Pitt vagy nem Brad Pitt, tessék akkor ott van Jon Bon Jovi meg a gimis szerelméből lett felesége, ha a példákon akarunk kapálózni.

Szerintem vannak olyan esetek, amikor tényleg szereti, például ha van valami közös bennük. Mondjuk mindkettő művész vagy tudós. De a kérdező kérdése, feltételezem, nem volt, szóval az ilyen playboy nyuszik sem hiszik, hogy a férjük elhiszi. Ők erre vágytak az élettől, más az értékrendjük, nekik pénz/jó nő kell, nem szellemi partner meg ilyenek. Illetve hát ha nem egy vállalatigazgatóról beszélünk, akkor még az is lehet, hogy egymást érik fel ésszel. A pasit nem hogy nem zavarja, de erre vágyott, jó neki, a csaj is megkapja, amit akar. Elvannak, szerető meg tartható. A Columbóban volt egy rész, ahol a fiatal nő bevallotta az öreg férjnek, hogy megcsalta, az meg mondta, hogy tudom, nem vagyok ostoba.

2016. szept. 21. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:

"Ki tudják válogatni azokat a hölgyeket, akik nem a pénzükért keresik őket. " -

Na jó még Banderasnál még elhiszem, hogy egy nőnek tetszik és nem a vagyona az Elsődleges(!) szempont, de ne viccelj már, Hugh Hefner, Ecclestone stb. ha sima nyugdíjas lenne vagy portás szóba sem állnának vele a topmodellek.

Anne Nicole is szerelmből házasodott nem? És sokan futottak még...

Abban igazat adok neked, hogy egy dúsgazdag embert is lehet szeretni vagy értékelni, sőt szerelemmel szeretni is, de ahol túl nagy a kontraszt vagy 30-50 év korkülönbség van, ott aligha beszélhetünk róla.

2016. szept. 21. 21:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Undorító ez az Andy Vajna fikázás! Neki legalább van ízlése, nem áll le olyan nőkkel mint a palik többsége! De itt a rossz a jó ugye.
2016. szept. 21. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!