Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg féltékenyek szoktak lenni a barátnőjük/feleségük sikereire?
Apám például az volt anyám sikereire, fizetésére.
Én sosem voltam az egyetlen pároméra sem.
Szóval igen, van akinek ez tönkre tudja tenni a kapcsolatát, más meg büszke. Embere válogatja.
Lehet, hogy van ilyen, miért is ne lenne, de nem minden férfira igaz.
Egyébként ha azt nézzük, akkor ez fordítva is biztos igaz lehet.
Vannak, akik igen, de nem lehet általánosítani. Önértékelés kérdése. Én azt tapasztalom, hogy azokra a férfiakra igaz ez, akiknek rengeteg erőfeszítésükbe telik fenntartani az önbizalom látszatát, és ezért mindenkit utálnak, aki bármiben is jobb náluk.
Az exem ilyen volt, ő meg is mondta, hogy "elvárja", hogy dolgozzak, mert nehogymár ő tartson el, de még véletlenül se keressek nála többet, mert az sértené az önérzetét. (Volt, amikor többet kerestem nála.)
Ez a csúnya általánosítás, már megint...
Sosem volt sikeres nőm, nem voltam rájuk féltékeny.
26/F
Nem lennék féltékeny de még nem volt ilyen a volt felségem mondjuk ugyanannyit keresett mint én, de inkább azért váltam el, mert csak a munkájának meg a színháznak élt.
De szinte minden páromnak egy kivétellel magasabb iskolája volt, sosem zavart.
Sajnos én eddig ezt tapasztaltam... Azóta is várom a kivételes férfit,aki nem kicsinyes!
N23
# 4 vagyok és eszembe jutott egy konkrét példa:
Az exem félbehagyta a tanulmányait, és amikor én mondtam, hogy szeretnék továbbtanulni (második diplomámat szereztem volna így), akkor lehúzott, hogy minek az, semmire sem megyek vele, nem éri meg a befektetett energiákat... és elérte, hogy tényleg elmenjen tőle a kedvem.
A mostani párom viszont most jelentkezett egyetemre (3. diplomája lesz) és ő kimondottan biztat, hogy tanuljak tovább én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!