Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg féltékenyek szoktak lenni a barátnőjük/feleségük sikereire?
Szerintem a férfi legyen a bölcsebb. Nem az okosabb, nem a műveltebb, nem a pénzesebb, nem a sikeresebb, hanem a bölcsebb. A bölcsesség számomra azt jelenti, hogy nem csinál abból hiúsági kérdést, hogy ki keres többet, vagy ki mihez ért jobban. Az érdek közös: több pénz/jobb nyaralási lehetőség/jobb oktatás a gyereknek/nagyobb ház. hogy nem az a lényeg, hogy ki szerelte meg a csapot, én vagy a szerelő, hanem, hogy ki van meg van szerelve.
Hacsak nem szabad választás alapján alakult ki, mindkét félnek rossz lehet, ha "otthon ragad", és el van nyomva, míg a másik fél sikeresebb. Egy sikeres színészházaspárnál azt olvastam, hogy az a titok nyitja, hogy nem viszik haza a munkát, nem irigykednek egymásra, hanem támogatják egymást, és muszáj néha a másikat is a reflektorfénybe engedni.
Nem, nem mindegyik féltékeny. Én sem voltam az.
Viszont, 40+ évesen saját életemben és jó pár másik családban láttam, hogy miután a nő elérte (megközelítette vagy esetekben meg is haladta) a férfi jövedelmét, elismertségét, na akkor legtöbb nő viselkedése megváltozik, becsmérlés és undok viselkedés következik.
Ez elég gusztustalan dolog, odabasz a kapcsolatnak, főleg ha nemrég a férfi még el kellett viselje a karrierista törtetés miatt a nő rinyálását, még segítette is, hogy előre jusson (hogy legyen már végre elégedett magával a nő és fejezze be a rinyálást).
Tudod melyik férfi fogja elviselni a lentről jövő rinyálós utólagos becsmérlését ? Egyik se, a gyengébb depis lesz az erősebb lelép és elhagyja a nőt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!