Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Irigyelni valóak azok akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigyelni valóak azok akiket eljegyeznek, majd utána feleségül vesznek?

Figyelt kérdés
Az egész Facebook ezekkel a boldog hírekkel van tele, sok gratulációval, csak nekem nem halad a kapcsolatom ebbe az irányba, még 1 év után sem.
2021. ápr. 13. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
1 évnél hamarabb ne is várj eljegyzést, irreális ennyi idő alatt megismerni a másikat
2021. ápr. 13. 18:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem irigyelni való. Irigységgel nem mész semmire, csak a saját életedet keseríted meg. Ismerkedj, barátkozz és majd lesz valami.
2021. ápr. 13. 18:06
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Kit érdekel, hogy mi van a Facebookon? Csak az foglalkozik mások életével, akinek a sajátja üres és szánalmas, esetleg tölsd meg a tiédet tartalommal és ne itt vergődj naponta háromszor a retardált álértetlenkedő baromságaiddal.
2021. ápr. 13. 18:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
te irigyled oket lathatoan. en nem.
2021. ápr. 13. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
amugy szerintem mar ezerszer megkerdezted ezt.. ugye tudod, h ezt tiltja az oldal szabályzata?
2021. ápr. 13. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha csak azért vagy valakivel, hogy elvegyen vagy hogy ezt facebookon megoszt, akkor komolyan elkéne gondolkoznod.
2021. ápr. 13. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Én azokat tudom irigyelni, (őket de annyira, de azért cserélnék velük) akik jó anyagi helyzetű családba születtek. Nem szupergazdagok, de volt gyerekként saját szobájuk, ha szerettek volna valamit, (pl szép ruhákat) azt megkapták, eljárhattak lovardába lovagolni, magantanárhoz, stb...

Őket irigylem egy kicsit. Egy eljegyzést meg egy esküvőt? Kicsit sem.

2021. ápr. 13. 18:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

1 év...

1 év után hová legyen eljegyzés? Én személy szerint komolytalannak tartanám. Egyébként nem feltétlenül kell irigyelni, hiszen vannak, akik felbontják az eljegyzést (mint én - 3 év után jegyeztek el amúgy), sőt, el is válnak.

2021. ápr. 13. 19:23
 9/12 anonim ***** válasza:
58%
Az első kapcsolatába tesz ilyet az ember, vagy ha nagyon szerelmes és már az elvei sem érdeklik annyira.
2021. ápr. 13. 19:33
 10/12 peca1000 ***** válasza:
0%

Tudod hány év ba..szogatás kell a nő részéről, hogy végre méltóztasson a nagyságos úr megkérni a nő kezét?

A feleségem tudna erről mesélni :)

2021. ápr. 13. 23:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!