Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt elhagyni?
A fiamat elhagyta a barátnője, mert nem házasodtak össze...Nagyon szereti ezt a lányt, de mivel az első házassága nem volt tul hosszú, és a nő nagyon atverte anyagilag, és mindenképp,
megmondta, hogy soha többé. Ezzel a lánnyal már 4 éve együtt volt, nagyon kiegyensúlyozott, boldog volt a kapcsolatuk, mi is nagyon megszerettuk. Nem is tudtam, hogy ilyen problémáik vannak pedig jó volt a viszonyunk, sokat beszélgettünk, a lanyomkent szerettem és szeretem a mai napig. Nagyon megdobbentunk a férjemmel, hogy szakitott a lány emiatt. Próbáltam ma megbeszelni vele hogy oldjak meg, a fiam is mi is nagyon szeretjük csaladtagkent nézünk rá, de nem igazán akar kibekulni a fiammal.A fiam azóta inni kezdett, nem jár be dolgozni,depressziós.Emiatt tényleg szakítani kell? Ha szeretne a fiamat, akkor megbeszelhettek volna ezt, vagy valami kompromisszumot kötni. A lány szerint ő beszélt vele erről,de a fiam kijeletette, hogy nem hazasasodik így ő nem akar most csak azért visszamenni hozzá, hogy szánalombol elvegye. Hogyan kéne segíteni?A fiam azt mondja már elvenne, nem tudta, hogy a lánynak ez ennyire fontos,és nagyon szereti. Volt valaki hasonlo helyzetben? Menthető meg ez a kapcsolat?
Valahol érthető a reakcio mindkét oldalról.
A fiadnak volt egy rossz tapasztalata az előző kapcsolata miatt, és azért nem házasodik még egyszer, és ennek az adott hölgy " issza meg a levét"; akivel szemben ez nem fair mert ő szenved más ember által elkövetett dolog miatt.
Írták h miért vetíti ki az adott nőre is h ugyanezt tenné vele újra?
Ezért okolják a fiadat főleg.
De ez mennyivel másabb mint amikor volt egy kapcsolat ahol megcsalás miatt vége lett. Emiatt az anno megcsalt fél, bizalmatlanabb a másik nemmel ( új jelölttel szemben.)
Ami szintén nem fair mert itt is az új jelölt issza meg a levét annak amit a másik elkövetett.
Még jó, hogy szakított. Arról ugyanis nem ő tehet, hogy az előző nő átverte a fiadat, neki semmi köze hozzá.
A fiad ellenben úgy áll hozzá, hogy nem veszlek el, mert biztosan kisemmizel, te is ugyanolyan aljadék vagy.
Hát, bocs, akkor így járt, mondjuk ilyen ember nekem eleve nem kéne, nemhogy négy évet kidobni az életemből miatta.
Megvolt az esélye,abban a pillanatban, hogy kapcsolatba lépett.
Elcs.szte, és nem utólag kell okosnak lenni, meg teperni. A lány lelépett, és jól tette, a fiad meg így járt.
Ha szeretne a fiamat, akkor megbeszelhettek volna ezt, vagy valami kompromisszumot kötni. - és még van képetek a csajt hibáztatni az életképtelen fiatok miatt.
Mégis milyen kompromisszumról beszélsz? Eljegyezlek, de sohasem veszlek el - mert itt más kompromisszum nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!